hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt az MTÜ őszi turisztikai kampánya

Az üzenet az, hogy a nyárral nem ér véget a turizmus. Az integrált kampányban van új videó, a fókuszban a gasztronómia és a bor, híres séfek is részt vesznek.

hirdetés

Az őszi szezonra és a belföldi utazások élénkítésére új kampányt indított október közepén a Magyar Turisztikai Ügynökség, ennek része ez a videó is.

A kampány központjában Tokaj, Villány, Badacsony és Sopron áll, azaz a gasztronómia, Szent Márton nap, illetve a borvidékek. A kampányhoz akciók is kapcsolódnak, az Őszi menük heteiben több szálloda, étterem és borászat is részt vesz, illetve szervezetek is: Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, Stílusos Vidéki Éttermiség, Pannon Gasztronómiai Akadémia, Magyar Bocuse d’Or Akadémia, Magyar Vendéglátók Ipartestülete, Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

Az integrált kampány és az akciós hónap november 15-ig tart, Széll Tamás és Szulló Szabina séfek is részt vesznek benne. Az akciók részleteiről ezen az oldalon tudható meg több. Lent pedig képek láthatók a kampányból.

Az ügynökség a héten, az első Turizmus Summit rendezvényen ismertette meg a szakmával a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030 stratégiai dokumentumot, amelyről társoldalunkon részletesen is olvashattok.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés