hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt az első adag szünyő kommunikációs jószág!

Jópár szünyő dolgozik a kommunikációs szakmában, a Kreatív irodai állatversenyére már eddig is jócskán érkezett nevezés. Megmutatjuk milyen a Tv2 kutyasajtósa, a Pets Magazin Szálem nevű macskája, vagy Csipesz, a hal.
hirdetés

A Kreatív szeptember végén hirdette meg a legszünyőbb irodai állatok versenyét, amelyre már számos kitöltött adatlap és szünyőbbnél-szünyőbb fotó érkezett. (Ha még csak ezután nevezne, itt találja a részleteket!)

Itt van például Jack a Tv2 kreatívvezetőjének, Rendes Zoltánnak a nyolchónapos kölyökkutyája, Jack Bauer Daniels. Persze a csatorna filozófiájához igazodva szenvedélye a szórakoztatás, a kábelekhez azonban nem engedik.

Vagy Bátor Minyon az Initiative-nál. Minyonról bébifotók két és fél évvel ezelőttről, gazdája szerint a legbátrabb kutya kategóriájában fog nyerni.

A hatéves Bibi a Post Edison-os Arany Saroltáé. Érthető módon a hangstúdiót zárják előle. Legjobban háton fekve, terpesztve szeret lenni, és a bukósisakos futárokon kívül mindenkit szeret.

De nemcsak kutyákat, hanem halat is neveztek a szünyőversenyre: Csipeszt, az egyszemű harcost és Ficánkát, a tépázott uszonyú túlélőt. A logisztikás lányokat szeretik a leginkább, és azt, ha a növények simogatják a hasukat.

A Pets Magazinnál a másfél éves Szálem dolgozik, aki Dezslik Magdolna főszerkesztő macskája. Szeret meglepetéseket okozni, mert a tárgyalásokra félidőben érkezik, akkor is az asztal közepén felügyel.

Buborékot a Procter & Gamble és az Allison Media közösen nevezte. Az ötéves kutya az emeletek között a nyakörvébe tűzött számlával/pénzzel/stb.-vel mászkál és soha nem téveszti el a címzettet.

A D&D Groupnál Szűcs László ügyvezetőt kíséri dolgozni Radar, akit  a vízben Tarzannak neveznek. A kétéves kutya előtt tiltott terület a női vécé, amúgy meg az a kedvenc kollégája, aki a napi ötből legalább egyszer sétálni viszi, és amúgy focizik vele.

A Tv2 egy sajtóst is nevezett: ő Fergie, akit Bárdos András is megszeretget. A kétéves Fergie bárkinek hanyatt dobja magát.

Az Ogilvynél George Michael dolgozik. Vizi Balázs szövegíró szünyőit az énekesen kívül elnevezték még Henrinek, Anomáliának, Tüdőnek és Varangynak, de valójában mindegy, hogy szólítják őket, mert nem hallgatnak semmire. Tárgyalásokra csak azért nem mennek, mert az ügyfelek nem szeretik a vízalatti meetinget. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A világhírű modell és hazai influencerek egyszerre küldik a fotóikat az sztratoszférába, hogy a Samsung űrszelfit csináljon nekik.

Ráadásul pont a sorozat 30. horrorkiadásában, a 666. epizódban.

Az UNICEF és az ACG plakátokkal hívja fel a figyelmet az alapjogokra, amelyek minden gyermeket megilletnek szerte a világon.

Így tiltakoznak az újságírói jogok korlátozása ellen.

Ez üzeni a Deutsche Telekom új kampánya, ami csak félig vicc.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés