hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt az első adag szünyő kommunikációs jószág!

Jópár szünyő dolgozik a kommunikációs szakmában, a Kreatív irodai állatversenyére már eddig is jócskán érkezett nevezés. Megmutatjuk milyen a Tv2 kutyasajtósa, a Pets Magazin Szálem nevű macskája, vagy Csipesz, a hal.
hirdetés

A Kreatív szeptember végén hirdette meg a legszünyőbb irodai állatok versenyét, amelyre már számos kitöltött adatlap és szünyőbbnél-szünyőbb fotó érkezett. (Ha még csak ezután nevezne, itt találja a részleteket!)

Itt van például Jack a Tv2 kreatívvezetőjének, Rendes Zoltánnak a nyolchónapos kölyökkutyája, Jack Bauer Daniels. Persze a csatorna filozófiájához igazodva szenvedélye a szórakoztatás, a kábelekhez azonban nem engedik.

Vagy Bátor Minyon az Initiative-nál. Minyonról bébifotók két és fél évvel ezelőttről, gazdája szerint a legbátrabb kutya kategóriájában fog nyerni.

A hatéves Bibi a Post Edison-os Arany Saroltáé. Érthető módon a hangstúdiót zárják előle. Legjobban háton fekve, terpesztve szeret lenni, és a bukósisakos futárokon kívül mindenkit szeret.

De nemcsak kutyákat, hanem halat is neveztek a szünyőversenyre: Csipeszt, az egyszemű harcost és Ficánkát, a tépázott uszonyú túlélőt. A logisztikás lányokat szeretik a leginkább, és azt, ha a növények simogatják a hasukat.

A Pets Magazinnál a másfél éves Szálem dolgozik, aki Dezslik Magdolna főszerkesztő macskája. Szeret meglepetéseket okozni, mert a tárgyalásokra félidőben érkezik, akkor is az asztal közepén felügyel.

Buborékot a Procter & Gamble és az Allison Media közösen nevezte. Az ötéves kutya az emeletek között a nyakörvébe tűzött számlával/pénzzel/stb.-vel mászkál és soha nem téveszti el a címzettet.

A D&D Groupnál Szűcs László ügyvezetőt kíséri dolgozni Radar, akit  a vízben Tarzannak neveznek. A kétéves kutya előtt tiltott terület a női vécé, amúgy meg az a kedvenc kollégája, aki a napi ötből legalább egyszer sétálni viszi, és amúgy focizik vele.

A Tv2 egy sajtóst is nevezett: ő Fergie, akit Bárdos András is megszeretget. A kétéves Fergie bárkinek hanyatt dobja magát.

Az Ogilvynél George Michael dolgozik. Vizi Balázs szövegíró szünyőit az énekesen kívül elnevezték még Henrinek, Anomáliának, Tüdőnek és Varangynak, de valójában mindegy, hogy szólítják őket, mert nem hallgatnak semmire. Tárgyalásokra csak azért nem mennek, mert az ügyfelek nem szeretik a vízalatti meetinget. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Versenyhivatalhoz panaszok érkeztek arról, hogy a televíziós műsorszolgáltatók a nagyobb műsorterjesztőknek kedvezőbb árakat ajánlanak, mint a kisebbeknek.

A Magyar Public Relations Szövetség gyereknap apropóján járta körbe a gyerekinfluenszerekkel és az influenszerek gyerekeivel kapcsolatos jogi és etikai kérdéseket.

Az Oil! benzinkúthálózat online reklámfilmmel tiszteleg a félévszázados autómárka előtt.

Június 14-ig lehet leadni az ENSZ élelmezési programjához kapcsolódó briefre adott munkákat.

Az elmúlt években meggyilkolt hét afroamerikai áldozat kapcsán erős társadalmi üzenetet fogalmazott meg az étteremlánc.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés