hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt az Echo TV új hírigazgatója

Mentes Katalin helyére Monoki Kálmán érkezik.

hirdetés

Pár napja írtunk róla, hogy előbb Szikszai Péter távozott az Echo TV vezérhelyettesi posztjáról, majd Mentes Katalin is felállt a hírigazgatói pozícióból.

Mentes helyére most megbízott hírigazgatóként Monoki Kálmán érkezik, aki a Hír TV egyik alapítója volt, és 2017 óta dolgozik az Echo TV-nek.

Emellett Császár Attila lett a megbízott főszerkesztő az Echo TV Híradójánál. Ő is a Hír TV-ből ment át tavaly év elején az Echóba.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Kétfarkú Kutya Párt műve. Sajnos a Kreatív jövőjét nem mutatták meg.

Két hete adták el a Fehérvár Rádiót, az eladó szerint épp az volt az ígéret, hogy nem csinálnak belőle Rádió1-et. Úgy tűnik, hogy de.

A márkamegjelenések után mutatunk néhány hangulatfotót is.

Belicza Bea két hete kapott agyvérzést Nagy-Britanniában.

A hazánkban forgatott The Alienist és a Géniusz: Picasso is több jelölést gyűjtött be. De egy magyar operatőr is örülhetett a jelöltek bejelentésénél.

hirdetés

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés
hirdetés