hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt a Gastro Design Award shortlistje

23 hotel és 10 étterem maradt a versenyben.

hirdetés

A Gastro Design Award a Turizmus Trend és a Vendég&Hotel közös díja, az egyetlen olyan verseny Magyarországon, amely a külső megjelenés szempontjából értékeli a hazai vendéglátó- és szállodaipari szereplőket. Célja felhívni a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének jelentőségére, valamint a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design- és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére.

A beadott pályaműveket értékelő zsűri idén először bővült nemzetközi szakemberekkel. A zsűrizés első köre után nyilvánosságra kerültek a shortlistek, a díjátadó október 9-én lesz.

A zsűriről és a shortlistekről ebben a cikkben olvasható részletesen.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A DekoRatio Branding & Design Studio által tervezett Anjuna Ice Pops csomagolása is Red Dot-díjat nyert.

Október 30-ig várjuk a nevezéseket a járványhelyzethez igazított RGB-re. A zsűri elnöke idén is Vargha Balázs, a MOME Tervezőgrafika tanszékének vezetője lesz.

A műsor producere Máté Krisztina, az adások heti rendszerességgel lesznek láthatóak.  

A Business Class csütörtökönként érkezik a legfontosabb kereskedelmi témákkal.

Beleznai Márk METU-s vizsgafilmje, az Agapé is ott szerepel az idei Cinéfondation válogatásában.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés