hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt a faszerető emberek randiappja

A kezdeményezés nem független a Láncfűrész Akadémiától. A Timberen fák közül lehet válogatni. 

hirdetés

"Launching Timber - a dating service for tree lovers" - kaptuk a hírt, amit most megosztunk a Kreatív olvasóival.

A Magyarországon is működő, erdészeti és kertészeti gépeket, többek között láncfűrészeket kínáló Husquarna svéd vállalat Valentin napi akciója a Timber, amely egy "randiapp" fákat szerető embereknek. A láncfűrészforgalmazó vállalat környezettudatos kampányáról van szó, amely az erdők tiszteletére hívja fel a figyelmet.A projekt egyrészt a fák tualjdonságaira hívja fel a figyelmet az esztétikum, a digitális technika és a humor eszközeivel, és kvázi személyiséggel ruházza fel a fákat (a kaliforniai mamutfenyő a méreteivel büszkélkedik, a nyírfának nem számít a bőrszín, egy másik fenyő pedig coelhói bölcsességeket oszt stb.), másrészt a Husqvarna Chainsaw Academy nevű oldalra is irányít, amely pedig a felelős erdőgazdálkodás (márkázott) online adatbázisa.

Erre érhető mindez el.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Erősen ajánlják a maszkviselést, belépéskor hőmérőzésre is lehet számítani.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Kárpáti Márton, az Index egyik volt főszerkesztő-helyettese alapított új médiacéget.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés