hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismét letölthető a Digitális Média Tények Könyve

A napokban immár online formában is elérhetővé vált a 2019-es Digitális Média Tények Könyve (DMTK), melynek szerkesztésekor az egyre markánsabb D2C (direct-to-consumer) trend kiemelt figyelmet kapott – számolt be erről a kiadványt jegyző Neo Interactive közleménye, mely szerint a trend hatására formálódó direct brand economy egyik eleme pedig az olyan saját média, amit a vállalatok márkaépítési céllal hoznak létre.

hirdetés

A Neo Interactive digitális reklámvállalat 12 éve jelenteti meg a Digitális Média Tények Könyvét.

A szerkesztők megtartották a korábbi évek fő tartalmi elemeit (Médiaportfóliók; Fogyasztók és Trendek; Digitális marketing; Emberek), emellett pedig alaposabban utánajártak a nemzetközileg hasító D2C (direct-to-consumer) trendnek: D2C márkák közvetlen kapcsolatot létesítve a fogyasztóikkal kvázi saját maguk válnak üzenetközvetítővé és értékesítési csatornává.

A direct brand economy egyik legmeghatározóbb eszköze pedig szerintük a márkacélokkal működtetett saját média, azaz a márkamédia, amely kifejezést az ügynökség sajátjának tekinti. E köré a téma köré szervezte a Neo az idei Enter!Digital konferenciát is, melyet a Nagy Kreatív Márkanap égisze alatt tartottak meg szeptember 4-én.

A DMTK online letölthető innen.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az aktivitással a cég arra akarja emlékeztetni a vásárlókat, hogy a Lego több egy sima játékgyárnál.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés