hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismét eltolták a Filmszemle időpontját

Április helyett május 5. és 8. között tartják meg a 42. Magyar Filmszemlét. A filmeket a közönség az Uránia Nemzeti Filmszínházban, a Puskin Moziban és a Corvin Moziban nézheti meg.

hirdetés

A korábban februárról áprilisra áttolt 42. Magyar Filmszemlét végül május 5. és 8. között rendezik meg – tájékoztatott a szemle két főrendezője, a Magyar Mozgókép Közalapítvány (MKKA) és a Magyar Filmművészek Szövetsége.

Az idei filmszemlére összesen 410 filmalkotást neveztek be, ezek között a kisjátékfilmek, a dokumentumfilmek és az animációs filmek vannak túlsúlyban. Az szemle szervezőbizottságának tagjai: Hermann Krisztina, a Magyar Filmművészek Szövetségének titkára, Garami Gábor a Cinema Filmtől, Vezér Éva a Magyar Filmuniótól, Rózsavölgyi Adél és Bereczki Csaba az MKKA Nemzetközi Igazgatóságától, Kresz László, az MKKA titkárságvezetője, Durst György, az MKKA kuratóriumi megbízottja, Sós Mária, Kocsis Tibor és Ulrich Gábor.

A szemle megrendezéséhez szükséges anyagi forrást a nemzeti erőforrás miniszter a Magyar Kulturális Alap 2010-es miniszteri keretéből biztosítja. Emellett a szervezőbizottság további támogatók bevonását tervezi, mivel a miniszter által felajánlott 70 millió forint még a felét sem teszi ki a tavalyi filmszemle 160 milliós költségvetésének.

Mivel tavasszal a cannes-i filmfesztivál előkészületei zajlanak, a magyar szemlére nem tudnak meghívni külföldi újságírókat és fesztiválszervezőket.

(forrás: MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

Ha arra gyanakszol, hogy itt most valami újrahasznosítós dologról lesz szó, akkor jó helyen kapiskálsz.

Egy külön rendezvényszervezési feladatokra kiírt tender további 30 milliárddal dobja meg az éves keretet.

Újabb fejezethez ért a ketchupmárka és az énekes szerelmi története.

Most már az utazni vágyóknak sem kell a Startlapnál messzebb száguldaniuk az információs szupersztrádán.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés