hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismét az ország legdizájnosabb hotelei, éttermei versengenek

Elindult a Kreatív kiadója által kiadott Turizmus/Vendég és Hotel szervezésében a Gastro Design Award 2017, amely az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatát díjazza. Célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás megjelenésének fontosságára.

hirdetés

Eredetiség, kreativitás, érthetőség, átláthatóság, a kivitelezés minősége, a pályázati munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja – ezek a Turizmus Trend és Vendég & Hotel szaklap égisze alatt futó verseny főbb szempontjai. A Gastro Design versenyen hazai szállodák, éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák valamint szállodák kisebb-nagyobb vendéglátóegységei vehetnek részt.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére, és arra, hogy a vendégoldal területéről mennyire fontos és meghatározó az adott vendéglátóegység megjelenése.

Amiben idén más lesz a verseny, mint a korábbiak, hogy a világon ismert és elismert, nemzetközi szakértők is részt vesznek a zsűriben, és a hazai szakmédia képviselőivel közösen bírálják majd el a beérkezett pályamunkákat. Két hónap áll rendelkezésre a pályázóknak, hogy összeállítsák és beadhassák pályamunkáikat.

Idén először a Terv-Concept kategória indításával lehetőség nyílik fiatal, pályakezdő tervezőknek, belső építészeknek, designereknek, hogy bemutatkozzanak munkáikkal a nemzetközi és hazai zsűrinek, megismerjék a nevüket, első munkáikat, stílusukat.

A tavalyihoz hasonlóan idén is exkluzív gálavacsorával, zenés-táncos programmal egybekötött díjátadó várható.

Két főkategóriában várják a nevezéseket: Gastro és Szálloda témában. Ezeken belül alkategóriák vannak a belsőépítészet és a design területén. Részletes információ és versenykiírás a gastrodesignaward.hu honlapon.

Nevezési határidő: 2017.06.30.

A zsűri:

A zsűri elnöke:
Varró Zoltán designer, belsőépítész, VarroDesign

A zsűri tagjai:

Adele Gutman, USA, New York, Library Hotel Collection, Vice President
Monica Ortiz, Mexikó, Rosewood Mayakoba Resort, Director
David Mulin, Franciaország, St. Reggis Hotel Punta Mita, F ß B Director
Kassitzky Attila, MTÜ, kommunikációs igazgató
Katusák Péter, Dubaj, W Hotel Dubai, General Manager
Martinkó József, Octogon építészeti magazin, vezető szerkesztő
Pásztor Erika Katalina, epiteszforum.hu, főszerkesztő
Bakody Katalin, magyarországi JAB Csoport, igazgató
Ács Erzsébet, Lakberendezők Országos Szövetsége, elnök
Krémer Julianna, PPH Média, művészeti vezető
Szigeti Péter, PPH Media, tartalomfejlesztési vezető
Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

Jeff Bezos cége 13,7 milliárd dollárt fizet érte.

Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere vezeti a sorozat stábját.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés