hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismét Az év honlapja pályázat

2008-ban is meghirdeti a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) és az Internet Marketing Klub (IMK) Az év honlapja pályázatot. A tavaly többek között az Inforádió, a Carnation, a Café Interactive és a Kirowski győzelmét hozó verseny idén ifjúsági és közönségdíjjal bővül.
hirdetés

Az MMSZ és az IMK 2008-ban is kiírta Az év honlapja pályázatot. Mint arról beszámoltunk, az előző évi megmérettetésen többek között az Inforádió oldala, a Carnation, a Café Interactive és a Kirowski munkái is nyertek.

A versenyt a megszokott Kultúra, Oktatás, Kereskedelem, Média, Kormányzat és települések, Márkasite, Ipari web, Szolgáltató, Egészségügy, Az év kreatív online megoldása, Nonprofit, Személyes oldal és Elektronikus hírlevél kategóriák mellett idén Ifjúsági kategóriában is kiírják: az utóbbira 14-18 év közötti honlapkészítők munkái nevezhetők. A pályázatokat a kivitelező és a megbízó is beadhatja.

A szervezők idén közönségdíjat is kiosztanak a kategóriagyőzelmek mellé: erre az október 19-én záruló nevezetés után november 30-ig lehet szavazni a díj honlapján. A nem nyertes, de a zsűri által kiemelkedő színvonalúnak ítélt honlapoknak emellett Minőségi Díj néven tanúsítványt ajánlanak fel.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés