hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismerje meg a Hello Wood csoportvezetőit

hirdetés

Idén hetedik alkalommal rendezi meg a Hello Wood Architizer A+ Award-díjas nemzetközi nyári egyetemét és fesztiválját július 14 és 22 között.

A 2015-ben indult Project Village (Falu Projekt) folytatásaként az idei évben a letelepedés és a közösség otthonteremtésének kérdéseivel foglalkoznak az építészek és a diákok a Kapolcs melletti Csórompusztán.

Az idei tábor címe: LETELEPEDÉS: A MEGÉRKEZÉS RÍTUSAI. 2016-ban olyan elismert építészek és művészek fognak projektet vezetni, mint a német installációs művész, Markus Heinsdorff; az interdiszciplináris kutatásokkal és kortárs urbanisztikával foglalkozó Urban Think-Tank; az építészet szociális vonatkozásait elméletben és gyakorlatban kutató lisszaboni FORA, a berlini művészeti egyetem, az UDK kutatói, a Moszkva-Bázel-New York háromszögben mozgó, fotósokkal, képzőművészekkel és dizájnerekkel együtt dolgozó Kosmos Architects csapata, valamint számos független építész a világ 12 országából.

A szervezők várják az építészetet, dizájnt, formatervezést hallgató egyetemisták és főiskolások jelentkezését a 8 napos programra. Regisztrálni itt lehet >>> 

 

Hello Wood - Project Village 2016 from Hello Wood on Vimeo.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Tenderajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség, hogy átláthatóbbá és igazságosabbá váljanak az ügynökségi pályázati folyamatok.

A Frank Digital látja el a központi bank idei és jövő évi kommunikációs feladatait. 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés