hirdetés
hirdetés
hirdetés

Inventor Média - sportnapilapot indít

A foci vb kezdetére időzítve új sportnapilappal jelenik meg a magyar piacon az Inventor Média - tudta meg az origo.
hirdetés

A rövid ideig kiadott Színes Sport után hamarosan megint lesz konkurense a Nemzeti Sportnak, miután Sport 21 néven új napilappal jelentkezik az Inventor Média, amely az idei labdarúgó világbajnokság miatti fokozottabb sportérdeklődést szeretné kihasználni. A site úgy tudja, a lap feltételezett kiadója már vásárolt beharangozó reklámfelületeket is. A sportlap főszerkesztője a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, Szekeres István lesz, amit a szövetség is megerősített a Kreatív Online-nak.

Bár az utóbbi időben több napilap (Színes Sport, Budapesti Nap, Reggel) is megbukott, a potenciális sportlapvásárlóknak lehet igényük egy új lapra annak ellenére, hogy a nyomtatott médiumok mozgástere, az internet térnyerése miatt folyamatosan csökken. A Nemzeti Sportból átlagosan 85-90 ezer példányt adnak el naponta, ez jóval alatta marad a Magyarországhoz hasonló adottságú országok fogyasztásának.

Az origo értesülései szerint az Inventor Média a Sport 21-et a régi Nemzeti Sport hagyományaira építő, szemléletében, tördelésében kimondottan konzervatív sajtóterméknek tervezi.

(forrás: Kreatív Online, origo)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Margaret Ann Dowling itthon korábban többek között a Marquard Media régiós vezérigazgatója volt.

4 éve dolgozik a Telenornál, a szakterületén komoly kihívásokat hozott a koronavírus. 

Szemtelenségből megint jelesre vizsgáztak.

hirdetés
hirdetés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!