hirdetés
hirdetés
hirdetés

Insight fejlesztésre kiírt tanácsadói tendert nyert a Vermis

A világ legnagyobb követeléskezelő cégének, az  Intrum Justitianak tenderén szektorra és ügyfélre szabott koncepcióval nyert a digitális ügynökség.

hirdetés

A Vermis saját fejlesztésű insight kutatási know-how-ja abban is támogatja a céget, hogy az pontos képet alkothasson arról, melyek azok a pontok, ahol indokolt a szolgáltatások fejlesztése, új termékek bevezetése, a kiszolgáló folyamatok átalakítása, hol van szükség – akár már előzetesen is – edukációval, támogató szolgáltatásokkal, információs csomagokkal beavatkozni annak érdekében, hogy egy követeléskezelési folyamat minden szereplő számára eredményes legyen - írják a közleményben.

A Vermis bevonását az is indokolta, hogy 2017 júniusában az 1923-ban alapított Intrum Justitia és az 1898-as alapítású norvég Lindorff egyesült, így a vállalat a szektor legnagyobb és legmeghatározóbb szereplője lett. „Az elemzések abban segítenek, hogy minél szakszerűbb és minél innovatívabb szolgáltatásokkal tegyük napról-napra korszerűbbé a követeléskezelés folyamatát, és ügyfeleink egy megoldás-oreintált ügykezelés részesei lehessenek. A Vermist mint digitális ügynökséget azért választottuk, mert komplex, ügyféligényekre szabott megoldást kínál" - mondta a tender kapcsán Bíró Áron, az Intrum Justitia marketing és kommunikációs vezetője. 

Kandó Eszter
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

27,5 millió forintra bírságolta a Budapest Bankot és az Oney Magyarországot.

Tapssal és ovációval jutalmazta a közönség, majd a mentők elszállították.

A meghívásos tendert a Kraftwork nyerte.

Kolosi Péter szerint az egyetlen célja a Piramis című műsornak, hogy tönkretegyék vele A Falat.

A bulira összeálló zenekarba Fabricius Gábor, Tóth Valentin mellett visszatérőként Fodor Gergő is beszáll. 

hirdetés

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Díjátadó: 11.28. (Helyszín: Akvárium 1051 Erzsébet tér 12.)

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés
hirdetés