hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ingyen Portorozba a magyar buliba?

A Golden Drum magyar bulijának szervezői buszt indítanak Portoroz-Piranba. Az a tíz harminc év alatti ügyféloldali marketinges, aki bizonyítja, hogy lehetetlen őt itthon hagyni, ingyen mehet. Fotókkal, beszámolókkal, indoklással lehet nevezni. 

hirdetés

Tíz fő harminc év alatti ügyféloldali marketinges utazhat el ingyen, busszal a Golden Drum magyar bulijának szervezőivel, amennyiben bizonyítják, hogy őket nem szabad itthon hagyni.

Ehhez azt kell tenni, hogy szerdáig fotóval, sztorival kell megindokolni, miért kellene őt elvinni ingyen, és ezt el kell küldeni Farkasinszki Annának, a HPS munkatársának (farkasinszki pont anna kukac hps pont hu). A tárgyba ajánlott beírni, hogy: Engem vigyetek el ingyen!

Mindenki más 6500 forintért jelentkezhet a buszba, amely legalább húsz fizető utassal indul csak el. Jegyeket igényelni is Annánál lehet.

A Magyar Nemzeti bulira csütörtök reggel kilenckor indul a busz, gyönyörű, történelmi Piranban és siófoki hangulatú Portorozban lehet várost nézni, körül lehet nézni a fesztiválon, lehet fürödni a tengerben, majd 20:30-tól lehet a buliba menni. A busz péntek hajnali négykor indul vissza Budapestre.

A magyar bulit idén tizenegyedszer rendezik meg. A szervező Carbon Group és HPS mellé idén partnerként csatlakozott az ACG, a Cluso, Lowe GGK, a Kirowski Isobar, a TBWA, a Laboratory, a Young & Rubicam, a HD Group, a DDB és az Acnecom is. Az esemény FB-oldala itt található.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Kárpáti Márton, az Index egyik volt főszerkesztő-helyettese alapított új médiacéget.

Augusztus 17-től kapható Szeged első független hírportáljának, a Szegeder.hu-nak az első nem online kiadványa. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés