hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ingyen nevezhetnek a Hammerre a Saatchi & Saatchi ügynökségek

Május 22-ig lehet nevezni a Golden Hammer nemzetközi reklámfesztiválra.A Saatchi & Saatchi ügynökségek ingyen nevezhetnek.
hirdetés

Május 22-ig nevezhetnek az ügynökségek a 11. Golden Hammer reklámfesztiválra. Az idei év újítása, hogy  a Saatchi & Saatchi hálózat tagjai ingyen nevezhetnek egy-egy munkát a 2010-es Golden Hammer versenyre, mert tavaly ők nyerték el az Év hálózata díjat.

Az első napon, június 10-én nemzetközi reklámszakemberek tartanak szemináriumokat, második nap pedig workshopokon vehetnek részt a fesztivál látogatói.

A verseny díjátadó gálája június 11-én este lesz Rigában, és kilenc kategóriában hirdetnek nyerteseket.

Tavaly a Carnation a Raiffeisennek készített captcha-hirdetéssel nyert ezüstöt a digitális kategóriában, az ACG pedig a Miniszterelnöki Hivatal megbízásából készített Állásinterjúval érdemelt diplomát, amivel a tcr kategória legjobbja lett a Golden Hammeren.

(forrás: Kreatív Online, MAKSZ)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Margaret Ann Dowling itthon korábban többek között a Marquard Media régiós vezérigazgatója volt.

4 éve dolgozik a Telenornál, a szakterületén komoly kihívásokat hozott a koronavírus. 

Szemtelenségből megint jelesre vizsgáztak.

Az ok a fogyasztók megtévesztése például a Pápa áldásával” vagy a „Diana hercegnő eljegyzési gyűrűje” szövegekkel.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés