hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ingyen dolgoznak az ügynökségek a Down-kampányon

Pro bono munkával segíti a Carat, a Hill&Knowlton és a 2Republic a Down Egyesület ismeretterjesztő és 1 százalékos kampányát.
hirdetés

A Magyarországon született évente közel százezer gyermekből, hozzávetőleg minden 600. újszülött Down-szindrómás. Az általános társadalmi ismerethiány miatt a Down-babák közül minden harmadik újszülöttről – azaz egy évben átlagosan ötven kisbabáról - lemondanak a szülei. Ők többnyire állami gondozásban nőnek fel, pedig azok a gyermekek, akik szerető családban élnek – a saját családjukban, vagy örökbefogadó szülőknél – és lehetőséget kapnak a korai fejlesztésre, be tudnak illeszkedni a társadalomba.

Erről szól a Down-szindrómás gyerekek szülei alapította Down Egyesület kampánya, amelyet pro bono munkával támogat a Carat, a Hill&Knowlton és a 2Republic. A kampány részeként március 21-én, a Down Szindróma világnapján játszónapot szerveznek a Vígszínházban. Ezen a napon első alkalommal játszhatnak majd együtt ép és sérült gyermekek, ezzel is bebizonyítva, hogy társadalmi összefogással elérhető az integráció.

A játszónap egyik programjaként Down-szindrómás gyerekek képeket fognak festeni, amely képeket kortárs magyar festők egészítenek ki festményekké. Ezeket a festményeket a Down Egyesület áprilisban elárverezi, ezzel kívánva alapot biztosítani egy Korai Fejlesztő Központ létrehozásához Észak-Kelet Magyarországon. A játszónap print és online felületeken futó beharangozó kampánya, weboldala, plakátjai és POS-anyagai egyben az egyesület 1 százalékos kampányának is helyet adnak.

 „A hozzánk hasonló cégek CSR-je nem merülhet ki abban, hogy kevesebb papírt használunk az irodában. A társadalom joggal várja el tőlünk, hogy szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat olyan célok érdekében ajánljuk fel, amelyek valós probléma megoldására irányulnak. Az a cél, hogy a kromoszóma-rendellenességgel született gyermekek emberhez méltó életet élhessenek, pont ilyen. Örülök, hogy segíthetünk” – idézi az ügynökségek közös közleménye Lakatos Zsófiát, a Hill&Knowlton ügyvezető igazgatóját.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés