hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ingatlanos oldalakkal bővült az Adaptive Media portfóliója

Partneri megállapodást kötött az Otthontérkép Csoport és az Adaptive Media. Január 1-től a sales house végzi az Otthontérkép.hu, az Ingatlantájoló.hu, a Raktár.info és az Irodaház.info reklámfelületeinek kizárólagos értékesítését.

hirdetés

Az Otthontérkép.hu egy lakáskereső platform, a 2005-ben indított Ingatlantájoló.hu egy ingatlanaggregátor az Adaptive közleménye szerint. Az elsősorban B2B szegmensben működő Raktár.info és Irodaház.info a raktár- és irodaháztulajdonosokat célozza. Az Otthontérkép Csoporthoz tartozó oldalak havonta több mint 600 000 egyedi felhasználót érnek el a közlemény szerint.

„Olyan együttműködő partnert kerestünk, ahol az erős ügynökségi kapcsolatok és a professzionális háttér, a folyamatos technológiai megújulás mellett hisznek a márkaértékek tudatos építésében is, ami a listing site-ok esetében kiemelten fontos. Az együttműködéstől elsősorban az ügynökségi bevételeink erősödését várjuk, miközben továbbra is saját értékesítési csapatunk foglalkozik a listing monetizációval” – nyilatkozta Békés Miklós, az Otthontérkép Csoportot működtető Mapsolutions Zrt. vezérigazgatója.

„Az Otthontérkép Csoport oldalainak segítségével új megoldásokkal tudjuk segíteni az ingatlan tematikájú tartalom mellett, brand safe környezetben hirdetni kívánó ügyfeleink munkáját” – tette hozzá Csizmadia Ildikó, az Adaptive Media partnerkapcsolati vezetője.

Az együttműködés értelmében az Adaptive Media értékesíti az Otthontérkép Csoporthoz tartozó oldalak hirdetési megoldásait. A korábbi értékesítő ház a Cemp Sales House (mai nevén Indamedia Sales) volt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Érdemes megvárni, amíg a szétrobbanó báránylufik is megérkeznek a buliba.

Jávor Benedek, a Klubrádió és a Mérték Médiaelemző Műhely közösen adták be a panaszt.

A lap egyik új hirdetése a mianmari népirtás felderítésére épül.

Tarjányi Péter és Murányi András egykori hírigazgató szerint a 444 cikke csúsztat a lapnál történtekről.

Igazán nem szép tőlük, mert előtte eladtak neki egy taliga Whoppert egy fogadásra.

hirdetés

Díjátadó: január 30., kapunyitás: 19.00 Vedd meg a jegyed a bulira!

2018 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2018-as Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2019. február 5.

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés
hirdetés