hirdetés
hirdetés
hirdetés

InfoRádió - távozott Ablonczy Ákos

Távozott az InfoRádiótól Ablonczy Ákos, aki év elejétől felelt a kereskedelmi- és marketingigazgatói posztért. A szakember kezdeményezésére a próbaidő alatt szüntették meg a munkaszerződését. A rádió már megtalálta az utódot.
hirdetés
Mint ismert idén januárban Door Tamás helyére érkezett Ablonczy Ákos az InfoRádió kereskedelmi- és marketingigazgatói posztjára. A szakember azonban nem folytatja tovább pályafutását a rádiónál, mert kezdeményezésére közös megegyezéssel próbaideje alatt megszüntették a munkaszerződését.

A rádió házon belül nevezett ki új vezetőt, áprilistól Karcagi Orsolya látja el a kereskedelmi és marketingigazgatói feladatokat. Az új igazgató korábban a Pesti Est értékesítési és hálózatfejlesztési csoportvezetőjeként tevékenykedett, majd a rádió és az InfoRádió.hu értékesítési igazgatójaként dolgozott.

Ablonczy Ákos új munkahelyéről egyelőre nincs információnk.
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

George-ot a Greenroom vezeti be a hazai piacra.

Az ikonikus pajzshoz 1993 óta nem nyúltak, nem is nézett ki jól mobilon. Terveztek egy új céges fontos is.

A Pont Itt szaklap átadta a Gastro&Hotel Design Award elismeréseit.

A közép-európai borbár megjelenése egyből be is húzott egy dizájndíjat.

A Vodafone szenzorai és a Here térképei segítenek neki, a sofőr a garázs bejáratánál kiszállhat. Budapesten mutatták be.

hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés