hirdetés
hirdetés
hirdetés

Indul a Kreatív képeslapversenye!

A Kreatív képeslapversenyt hirdet. Várjuk a képet és hozzá a szöveget, balatoni nyaralás témában.

hirdetés

Újabb versenyt indít el a Kreatív: az irodai állatok, a receptverseny, az íróasztalverseny és a Post-it War után képeslapkészítésre buzdítjuk a kommunikációs szakmát.

SMS-ek, MMS-ek és telefonos fotók helyett készítsd el azt a képeslapot, amit te is szívesen látnál a postaládában. Tehát kell egy kép és kell egy szöveg, valamint, ha nagyon muszáj, egy rövid magyarázat.

Az a fontos, hogy az egész egy balatoni nyaralásról szóljon. Más megkötés nincs.

A tervet küldd el nekünk digitális formában a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, képeslap tárgymegjelöléssel, a munkákat augusztus 2-ig várjuk.

Nyeremények

A verseny végén két győztest hirdetünk. Az egyik győztes az, aki a legtöbb szavazot kapja a  Kreatív Online olvasóitól. A másik győztest szakmai zsűri választja ki, a zsűri összetételéről és az értékelés szempontjairól később bővebb információt adunk!

Nagyon megéri pályázni, mert mindkét győztes alkotás beküldője egy-egy két főre szóló wellnesshétvégét nyer a siófoki Yacht Club Hotelbe, ahol közvetlen vízparti, privát pezsgőfürdővel várják majd a legügyesebb képeslapírókat.

Hogyan pályázz?

Íme egy példa:

Kép:

Szöveg:

"Üdvözletünket küldjük Széplakról. Nagyon jól érzem magam, folyton csak kacagok. A többiek olvasnak és gondolkodnak. Jövőre a lányok is jöhetnének, és Szabitól Pesten elvesszük a Gameboyt. Csókolnak a fiúk!"

 

 

A Kreatív képeslapversenyének támogatója a Yacht Club Hotel Superior Spa & Restaurant!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A színész ismét egy Lincoln ülésén elmélkedik a teljesítményről.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés