hirdetés
hirdetés
hirdetés

Indul a Kreatív képeslapversenye!

A Kreatív képeslapversenyt hirdet. Várjuk a képet és hozzá a szöveget, balatoni nyaralás témában.

hirdetés

Újabb versenyt indít el a Kreatív: az irodai állatok, a receptverseny, az íróasztalverseny és a Post-it War után képeslapkészítésre buzdítjuk a kommunikációs szakmát.

SMS-ek, MMS-ek és telefonos fotók helyett készítsd el azt a képeslapot, amit te is szívesen látnál a postaládában. Tehát kell egy kép és kell egy szöveg, valamint, ha nagyon muszáj, egy rövid magyarázat.

Az a fontos, hogy az egész egy balatoni nyaralásról szóljon. Más megkötés nincs.

A tervet küldd el nekünk digitális formában a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, képeslap tárgymegjelöléssel, a munkákat augusztus 2-ig várjuk.

Nyeremények

A verseny végén két győztest hirdetünk. Az egyik győztes az, aki a legtöbb szavazot kapja a  Kreatív Online olvasóitól. A másik győztest szakmai zsűri választja ki, a zsűri összetételéről és az értékelés szempontjairól később bővebb információt adunk!

Nagyon megéri pályázni, mert mindkét győztes alkotás beküldője egy-egy két főre szóló wellnesshétvégét nyer a siófoki Yacht Club Hotelbe, ahol közvetlen vízparti, privát pezsgőfürdővel várják majd a legügyesebb képeslapírókat.

Hogyan pályázz?

Íme egy példa:

Kép:

Szöveg:

"Üdvözletünket küldjük Széplakról. Nagyon jól érzem magam, folyton csak kacagok. A többiek olvasnak és gondolkodnak. Jövőre a lányok is jöhetnének, és Szabitól Pesten elvesszük a Gameboyt. Csókolnak a fiúk!"

 

 

A Kreatív képeslapversenyének támogatója a Yacht Club Hotel Superior Spa & Restaurant!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Az ügynökség a klasszikus kékben is meglátta a potenciált.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés