hirdetés
hirdetés
hirdetés

Indul a Kreatív képeslapversenye!

A Kreatív képeslapversenyt hirdet. Várjuk a képet és hozzá a szöveget, balatoni nyaralás témában.

hirdetés

Újabb versenyt indít el a Kreatív: az irodai állatok, a receptverseny, az íróasztalverseny és a Post-it War után képeslapkészítésre buzdítjuk a kommunikációs szakmát.

SMS-ek, MMS-ek és telefonos fotók helyett készítsd el azt a képeslapot, amit te is szívesen látnál a postaládában. Tehát kell egy kép és kell egy szöveg, valamint, ha nagyon muszáj, egy rövid magyarázat.

Az a fontos, hogy az egész egy balatoni nyaralásról szóljon. Más megkötés nincs.

A tervet küldd el nekünk digitális formában a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, képeslap tárgymegjelöléssel, a munkákat augusztus 2-ig várjuk.

Nyeremények

A verseny végén két győztest hirdetünk. Az egyik győztes az, aki a legtöbb szavazot kapja a  Kreatív Online olvasóitól. A másik győztest szakmai zsűri választja ki, a zsűri összetételéről és az értékelés szempontjairól később bővebb információt adunk!

Nagyon megéri pályázni, mert mindkét győztes alkotás beküldője egy-egy két főre szóló wellnesshétvégét nyer a siófoki Yacht Club Hotelbe, ahol közvetlen vízparti, privát pezsgőfürdővel várják majd a legügyesebb képeslapírókat.

Hogyan pályázz?

Íme egy példa:

Kép:

Szöveg:

"Üdvözletünket küldjük Széplakról. Nagyon jól érzem magam, folyton csak kacagok. A többiek olvasnak és gondolkodnak. Jövőre a lányok is jöhetnének, és Szabitól Pesten elvesszük a Gameboyt. Csókolnak a fiúk!"

 

 

A Kreatív képeslapversenyének támogatója a Yacht Club Hotel Superior Spa & Restaurant!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

Derül ki a Nielsen márkahűséget firtató felméréséből. A printhirdetések még riasztóbb mértékben nem tudnak hatást kiváltani.

Az érintettek nem nyilatkoznak, de az AdAge biztosan állítja, hogy a másfél éve kinevezett Nick Law távozik.

Szert-Szabó Dorottya animációs tervező így búcsúzik egyik kedvenc sorozatától.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés