hirdetés
hirdetés
hirdetés

Indul a Kreatív B2B Awardjára a nevezés!

Másodszor hirdeti meg a B2B Awardot a Kreatív. Szeptember 8-ig lehet jelentkezni.

hirdetés

A Kreatív ismét meghirdette B2B kommunikációs versenyét, amelyre nevezhetnek ügynökségek, megbízók, hirdetők, szolgáltatók, illetve a média képviselői az elmúlt év B2B megoldásaival. A Kreatív tavaly indította a versenyt, itt lehet megtekinteni a 2016-os díjazottakat. A verseny célja, hogy díjazza azokat a legjobb kommunikációs megoldásokat, amelyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse.

Szeptember 8-ig lehet nevezni a díjra, ezen az online felületen, ahol megtalálhatóak a nevezési feltételek és anyagleadási paraméterek is. A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri értékeli két fordulóban: először az online rendszerben, majd egy személyes megbeszélés keretében. A zsűri névsorát ide kattintva lehet elérni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A filmben fekete anyák beszélgetnek gyerekeikkel a velük szemben megnyilvánuló előítéletekről.

Ez a kiadók számára is jó hír lehet.

Októberben rendezik meg a World Sustainability Congresst.

Az ellenfelek elleni negatív kampány mellett ez is várható a választások előtt.

A műsorvezető ugyanakkor nem szerződik a TV2-höz.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

hirdetés
hirdetés