hirdetés
hirdetés
hirdetés

Indul a fiatal kreatívok alaptábora!

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) által létrehozott Kreatív Utánpótlás (KRU) a fiatal kreatívok számára szervez versenyeket, programokat, eseményeket. Ennek egyik idei fő állomása a KRU Basecamp, melynek során többféle workshopot tartanak, például alapvető prezentációs készségeket lehet elsajátítani vagy hazai és nemzetközi reklámokon keresztül tanulni és fejlődni a szakma legjobbjaitól – ígérik a szervezők, de itt lesz a Golden Drum – Nemes Juli verseny előválogatója is.

hirdetés

Az esemény a workshopok, előadások után lehetőséget biztosítunk a fiataloknak a bemutatkozásra is. Előzetes regisztráció után a rendezvény második felében portfolió-tanácsadásra jelentkezhetnek be maximum három kreatívigazgatóhoz.

A rendezvény napján a szervezők a Golden Drum – Nemes Juli előválogató verseny eredményhirdetésére is sort kerítenek, amelyre még lehet pályázni szeptember 14-ig.

Az eseményt szeptember 21én csütörtök 15:00-20:00 között rendezik a Brody Club Life-ban, a Vörösmarty utca 38-as szám alatt. Részletes program, jelentkezés és a Golden Drum előválogató verseny briefje itt található.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az NMHH a TV2, az RTL Klub és Duna Tévé, illetve 1-1 hónapra még hat másik csatorna műsorait vizsgálta.

Nessaj, a vlogger is ad majd tippeket.

Az egyiket nőknek szánják, a másikon filmek és sorozatok lesznek. Újrapozícionálja magát a Sony.

Az adatok használatáról, az okoseszközök szerepéről és a Budapest-márkáról is szó lesz.

Az Antré Akadémia az utánkövető rendszerben látja a megoldást.

hirdetés

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Ismét YouTube a Hajón október 12-én a Google és a Kreatív szervezésében!

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

hirdetés
hirdetés