hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ilyen kemény az élet egy iPhone szemszögéből

Az Apple új reklámjából kiderül, mi mindent kell kibírnia a telefonjaiknak, különösen a legújabb, 11-es verziónak.

hirdetés

Az Apple hétfőn mutatta be az idei iPhone kollekcióját, a 11, 11 Pro és a 11 Pro Max készülékeket. Ezek közül az utóbbi kettőből máris mém lett, a hátlapjukra került három kamera miatt ugyanis hirtelen nagyon sokaknak bejelzett a tripofóbiája, magyarul az apró lyukaktól való félelme.

Fotó: Twitter
Fotó: Twitter

Ám ezen túllendülve érdemes azzal is foglalkozni, hogy a fotós funkciókon kívül, miket ígérnek még az új modellek. A cég például állítja, hogy a friss iPhone széria darabjai minden szempontból strapabíróbbak lesznek a korábbiaknál. Ezt hangsúlyozzák az iPone 11 bevezetéséhez készített reklámfilmjükben is, amiben egy teló szemszögéből nézhetjük végig, milyen kemény élete van igazából egy telefonnak.

Győri Zsófia
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az M1-esen, az országhatárnál tettek ki tájékoztató táblákat a horrorkaravánok sofőreinek.

Az Extreme Digital egy rakás szendvicssütőt is kipörgetett a Videó Infó 1 segítségével.

Nem lenne jó, ha ezek útjába állna az orrdugulás – üzeni a Rhinospray új kampánya.

Hamarosan már nemcsak a Telenor MyTV-sek nézhetik a RTL Magyarország prémiumplatformját.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés