hirdetés
hirdetés
hirdetés

IHM - rendezvényszervezőt választott

Rendezvényszervezésre ügynökséget választott az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

hirdetés

Az IHM egyszerűsített eljárásban keresett partnert rendezvényszervezési feladatokra, amelynek értékét 47 millió 750 ezer forint keretösszegben határozta meg a minisztérium. A közbeszerzési eljáráson összességében a legelőnyösebb ajánlatot a Sensation adta, így az ügynökséget hirdették ki győztesnek.

Az IHM tenderén hat ügynökség tett ajánlatot. A győztes mellett a versenyeztetésen a Zalaegerszegi Vásár, a Conference Tours, a K& M Congress, a Netaktív és a Ragazzart indult.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés