hirdetés
hirdetés
hirdetés

IHM - médiaügynökséget és rendezvényszervezőt választott

Két tenderén is eredményt hirdetett az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM), amely médiafeladatokra és rendezvényeinek lebonyolítására keresett partnert.

hirdetés

Ugyanaz a cég vásárolja és tervezi az IHM médiamegjelenéseit, amely tavaly, a szaktárca médiafeladatokra kiírt közbeszerzési eljárását ugyanis a feladatot korábban is ellátó Berg Média nyerte meg. A médiaügynökség 95 millió forintos ajánlatával szerezte meg a megbízást, amely három televízióra, három rádióra, hat portálra, 300 óriásplakátra, 12 napilapra, valamint hét heti- és havilapra vonatkozott.

A szerződés keretösszegre, és nem határozott időszakra szól. A győztesen kívül még két cég, a Café Reklám és a Poner versengett a megbízásért.

Az informatikai tárca rendezvényeinek megszervezésével és lebonyolításával a Sensation Produkciót bízta meg. A nyertesnek 40 millió forint áll rendelkezésére a feladat ellátására. A minisztérium négy jelentkező közül választott partnert: az Event Star, a Gála Party Service és a Média Hungária adott még be anyagot.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés