hirdetés
hirdetés
hirdetés

Így készült a telekomos óriásrobot!

A Volt fesztiválon művészek építették régi mobilokból és másból.

hirdetés

Először nézze meg a képeket!

 

KATTINTSON A TÖBBI KÉPÉRT!!!

Miért készült ez a nagy robot?

Ahogy korábban megírtuk Telekom szponzorálta Volt Fesztivált is, ahol rengeteg módon jelentek meg, többek között ők támogatták a VOLT Art műhelyt. Itt épült másfélezer használt mobilból a Telekom megarobotja is, amely a környezetvédelem fontosságára akarta ráirányítani a figyelmet.

A robotszobrot Szabó Ottó, Brückner János, Tóth Márton Emil és Bátory Péter alkotta „Nem mi voltunk! Crew” készíti , és besegített nekik két művész, ef. Zámbó István és Wahorn András is. A VOLT Art műhelyben a roboton kívül Soós Nóra és Győri Márton festőművész különböző méretű vászonképeket készített, amelyekből végül egy robot állt össze. Magyarósi Éva éléskamraként használható robotszekrényt épített, Sinkovics Ede szintén az újrahasznosítás jegyében használt anyagokból állított emléket a kedvenc hőseinek.

A robotos alkotásokat a Telekom a Volttal közösen ősszel jótékonysági aukcióra bocsátja.

A fotókat az egyik alkotó, Szabó Ottó Facebook-oldaláról szereztük. További robotos szobrokért fáradjon erre >>>

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés