hirdetés
hirdetés
hirdetés

Igazgatósági tagok távoznak az Echo TV-től?

Egy rendkívüli értekezleten jelentették be az Echo TV-nél, hogy távozik a Mészáros Lőrinchez tartozó csatorna egyik igazgatósági tagja, Csík Zoltán - értesült a 24.hu. Az Index szerint még további két vezető is távozik.

hirdetés

A 24.hu számolt be arról, hogy egy rendkívüli értekezleten bejelentették az Echo TV igazgatósági tagja, Csík Zoltán távozását. A portál szerint Csík Zoltán neve általában meg szokott jelenni olyan cégek környékén, amelyet Mészáros Lőrinc megszerzett, tavaly szeptemberig például tagja volt a Talentis Group vezetőségének is, illetve igazgatósági tagja a veszprémi kézilabdacsapat tulajdonosának, a Veszprém Handball Teamnek is.

A 24.hu telefonon érte utol Csík Zoltánt, aki megerősítette, hogy lemondott tisztségéről, amit azzal indokolt, hogy: „A célfeladatot ellátó emberek oda mennek, ahová küldik őket. Olyan szolgálatteljesítők mint a katonák. Ahol feladat van, oda küldenek.”

Hozzátette, hogy ha a következő megbízása megjelenik a cégbírósági adatok között, „akkor meg fogják érteni", de addig nem akarja kommentáni, hogy hol folytatja pályafutását. Az Echo TV-nél betöltött szerepére úgy tekint, mint akinek részt kellett vállalnia abban, hogy beinduljanak a fejlesztések, és folyamatosan üzemelni tudjon a tévé, legalábbis erre utal az alábbi mondata: „Készen van az Echo TV! A fejlesztések befejeződtek, azt gondolom, jó munkát tudtam végezni, és most már elketyeg, olyan, mint egy jó motor, beindítják és megy" - mondta a 24.hu-nak.

Frissítés: Az Index értesülései szerint egy belső vizsgálat állhat a távozás hátterében. Úgy fogalmaznak, Csík „elszámolási vitába” keveredhetett az Echo beszerzéseit átvilágíttató Mészáros Lőrinccel – igaz, Csík ezt a lapnak cáfolta. Az Index úgy tudja, Czégel Pál pénzügyi vezető és Varga Lajos műszaki igazgató is távoznak.

Frissítés 2: A Kreatív is elért egy echós munkatársat, aki megerősítette, hogy korábban sosem látott, több hétig tartó aprólékos vizsgálat zajlott a cégnél. Ő azt mondta, a tévén belül sem egyértelmű, hogy Csíknak emiatt kellett-e távoznia, vagy pusztán - ahogy Csík maga is interpretálja - a választásokkal lejárt a megbízatása.

 

(forrás: 24.hu)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

Arról kell a diákoknak trailert készíteniük, hogy mi lesz 20 év múlva.

A Facebook az NBA rájátszások idején mutatta be új reklámját, amelyben elvileg bocsánatot kér.

hirdetés
hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00