hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén is szerveznek konferenciát a médiaszakosok

Ezúttal Debrecenben rendezik a Media Konferenciát az ország kommunikáció szakos egyetemi hallgatói. A sorban harmadik rendezvény szekcióin számos médiaipari szakember részt vesz.
hirdetés

Ismét lesz Media Konferencia: a kommunikáció szakosok által szervezett összegyetemi konferencia ezúttal Debrecenbe költözik az előző két év budapesti rendezése után, miután a szervező egyetemek a Debreceni Egyetem főépületét választották helyszínnek.

A szervezők idén nyolc szekcióval és két workshoppal készülnek, a médiavilág szakmai és közéleti szereplői többek között a médiaoktatás és a szakma viszonyáról, a rádiósfrekvenciák elosztásáról és az online tartalomfinanszírozásról fognak vitázni.

Az előadók között lesz Hámori Barbara, az Origo tematikus csatornáinak programigazgatója, Szalai Annamária, az ORTT elnökségi tagja és Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A kétnapos konferencia november 5-én kezdődik, a részletes program a rendezvény honlapján található: http://www.mediakonferencia.eu.

A Debreceni Egyetem a Miskolci Egyetemmel együtt új belépőként csatlakozott 2008-ban a konferenciához, az ELTE, a PTE, a Corvinus és a Pázmány médiaszakos hallgatói mellé.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

Megérkezett a brit áruházlánc ünnepi kisfilmje, ami idén azért is különösen izgalmas, mert Magyarországon forogott, és a stábban számos hazai szakember dolgozott.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!