hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén is szerveznek konferenciát a médiaszakosok

Ezúttal Debrecenben rendezik a Media Konferenciát az ország kommunikáció szakos egyetemi hallgatói. A sorban harmadik rendezvény szekcióin számos médiaipari szakember részt vesz.
hirdetés

Ismét lesz Media Konferencia: a kommunikáció szakosok által szervezett összegyetemi konferencia ezúttal Debrecenbe költözik az előző két év budapesti rendezése után, miután a szervező egyetemek a Debreceni Egyetem főépületét választották helyszínnek.

A szervezők idén nyolc szekcióval és két workshoppal készülnek, a médiavilág szakmai és közéleti szereplői többek között a médiaoktatás és a szakma viszonyáról, a rádiósfrekvenciák elosztásáról és az online tartalomfinanszírozásról fognak vitázni.

Az előadók között lesz Hámori Barbara, az Origo tematikus csatornáinak programigazgatója, Szalai Annamária, az ORTT elnökségi tagja és Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A kétnapos konferencia november 5-én kezdődik, a részletes program a rendezvény honlapján található: http://www.mediakonferencia.eu.

A Debreceni Egyetem a Miskolci Egyetemmel együtt új belépőként csatlakozott 2008-ban a konferenciához, az ELTE, a PTE, a Corvinus és a Pázmány médiaszakos hallgatói mellé.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

hirdetés
hirdetés

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!