hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén is díjaztak és buliztak a BGF-esek

Március 5-én immár hatodik alkalommal szervezték meg a Budapesti Gazdasági Főiskola diákjai díjátadó partijukat, a Longtail Gálát, ezúttal a Nomuriban.

hirdetés

A Budapesti Gazdasági Főiskola reklámos diákjai idén is meghívtak minket az általuk szervezett Longtail partira, a Nomuriba. Rövden summázva, az egész egy vizuális élmény: ez az a parti, ahol az egy négyzetméterre eső gyönyörű lányok aránya a legmagasabb. Tavaly nagyon alulöltözöttnek éreztük magunkat, bár az idén jobban igyekeztünk, most a magassarkú hiánya miatt feszengtünk kicsit.

A parti indítójaként egy olyan díjátadón vettünk részt, ahol az iskola tanárai vicces és szakmai díjakkal tüntették ki a dákokat. Az Arany Sas díj idén is a legnagyobb tudással rendelkező diáké volt, a Full HD díj a szakirány partiarcáé, a Cuclibogyó díj a cukiságért járt, míg az Ezüst bajusz az improvizáció mesteréé, a Pezsgő-életmű díj pedig a csapat legjobb történetmondójának járt. Az Ad Mads díjat a legjobb ügynökségi előadó kapta.

Mi a pezsgőért zajló szelfi-versenyig követtük az eseményeket, közben több ügynökségi ismerőssel, de majdnem az egész szerkesztőségünkkel összefutottunk; a csinos fiatalokat pedig mind letfotóztuk, íme (kattintás után nyílik meg a galéria):

A rendezvény szervezői, a BGF reklám szakirányos diákjai: Ruttner Tamara, Antal Bianka Klaudia, Domonkos Lívia
További képekért kattintson!!!

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés