hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén is díjaztak és buliztak a BGF-esek

Március 5-én immár hatodik alkalommal szervezték meg a Budapesti Gazdasági Főiskola diákjai díjátadó partijukat, a Longtail Gálát, ezúttal a Nomuriban.

hirdetés

A Budapesti Gazdasági Főiskola reklámos diákjai idén is meghívtak minket az általuk szervezett Longtail partira, a Nomuriba. Rövden summázva, az egész egy vizuális élmény: ez az a parti, ahol az egy négyzetméterre eső gyönyörű lányok aránya a legmagasabb. Tavaly nagyon alulöltözöttnek éreztük magunkat, bár az idén jobban igyekeztünk, most a magassarkú hiánya miatt feszengtünk kicsit.

A parti indítójaként egy olyan díjátadón vettünk részt, ahol az iskola tanárai vicces és szakmai díjakkal tüntették ki a dákokat. Az Arany Sas díj idén is a legnagyobb tudással rendelkező diáké volt, a Full HD díj a szakirány partiarcáé, a Cuclibogyó díj a cukiságért járt, míg az Ezüst bajusz az improvizáció mesteréé, a Pezsgő-életmű díj pedig a csapat legjobb történetmondójának járt. Az Ad Mads díjat a legjobb ügynökségi előadó kapta.

Mi a pezsgőért zajló szelfi-versenyig követtük az eseményeket, közben több ügynökségi ismerőssel, de majdnem az egész szerkesztőségünkkel összefutottunk; a csinos fiatalokat pedig mind letfotóztuk, íme (kattintás után nyílik meg a galéria):

A rendezvény szervezői, a BGF reklám szakirányos diákjai: Ruttner Tamara, Antal Bianka Klaudia, Domonkos Lívia
További képekért kattintson!!!

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Négyféle csokit olvasztott össze egy táblába az édességgyár, és ezzel nem csak azokra gondolnak, akik Gombóc Artúr nyomdokain járva, minden csokoládét imádnak.

Lassan teljes az idei filmfesztivál programja, és már összeállt a nemzetközi zsűri is.

Őry Eszter két barátjával hozta létre az ArtNeszt, a képzőművészeti ügynökséget.

Urbán Zsolt a HírTV vendége volt, ahol a CBA csak az apropót adta, valójában a fő témát a #loveislove kampány szolgáltatta.

Egy évre szól, de kétszer meghosszabbítható további egy-egy évre.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés