hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén is díjaztak és buliztak a BGF-esek

Március 5-én immár hatodik alkalommal szervezték meg a Budapesti Gazdasági Főiskola diákjai díjátadó partijukat, a Longtail Gálát, ezúttal a Nomuriban.

hirdetés

A Budapesti Gazdasági Főiskola reklámos diákjai idén is meghívtak minket az általuk szervezett Longtail partira, a Nomuriba. Rövden summázva, az egész egy vizuális élmény: ez az a parti, ahol az egy négyzetméterre eső gyönyörű lányok aránya a legmagasabb. Tavaly nagyon alulöltözöttnek éreztük magunkat, bár az idén jobban igyekeztünk, most a magassarkú hiánya miatt feszengtünk kicsit.

A parti indítójaként egy olyan díjátadón vettünk részt, ahol az iskola tanárai vicces és szakmai díjakkal tüntették ki a dákokat. Az Arany Sas díj idén is a legnagyobb tudással rendelkező diáké volt, a Full HD díj a szakirány partiarcáé, a Cuclibogyó díj a cukiságért járt, míg az Ezüst bajusz az improvizáció mesteréé, a Pezsgő-életmű díj pedig a csapat legjobb történetmondójának járt. Az Ad Mads díjat a legjobb ügynökségi előadó kapta.

Mi a pezsgőért zajló szelfi-versenyig követtük az eseményeket, közben több ügynökségi ismerőssel, de majdnem az egész szerkesztőségünkkel összefutottunk; a csinos fiatalokat pedig mind letfotóztuk, íme (kattintás után nyílik meg a galéria):

A rendezvény szervezői, a BGF reklám szakirányos diákjai: Ruttner Tamara, Antal Bianka Klaudia, Domonkos Lívia
További képekért kattintson!!!

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy korábban visszahúzódóan kommuniláló német multi magyarországi leányával dolgoztak együtt egy évet. 

Nem elveszi a munkát, csak besegít, ha kell. 

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés