hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén csak digitálisan elérhető sorozattal is jelentkezik az RTL

Először gyárt az RTL Most+-ra műsort a cég, de emellett ősszel három fikciós sorozat is lesz az RTL Klubon.

hirdetés

Már ismert műsorok új évadaival és néhány újdonsággal indítja az őszt az RTL Magyarország, derült ki a tévétársaság sajtótájékoztatóján. Ahogy az várható volt, a két sikersorozat, a Drága örökösök és a A mi kis falunk is új részekkel tér vissza az RTL Klubra, de mellettük szeptember 1-én egy másik új saját gyártású széria, a Jófiúk is bemutatkozik  a csatornán.

Utóbbi a Los hombres de Paco című spanyol rendőrős vígjátéksorozat formátumán alapszik, de a főszerepeket játszó színészek, Mihályfi Balázs, Hevér Gábor és Király Dániel szerint a magyar verzió több mindenben is különbözik majd az eredetitől. Egyrészt a spanyol verzió altesti humorából jóval kevesebb lesz a Jófiúkban, másrészt több megtörtént, legendás hazai bűneset is szerepet kap a sztoriban, és a hazai sorozatoktól megszokott filmesebb képi világ jellemzi a szériát. A Jófiúk vezető rendezője Kapitány Iván, társrendezője a korábban az Aranyéletet is vezénylő Dyga Zsombor.

Ha már saját gyártás, akkor az is komoly mérföldkő a tévétársaság életében, hogy először gyártattak websorozatot a digitális platformjukra, az RTL Most-ra, azaz annak továbbfejlesztett verziójára, az RTL Most+ felületre. Az epizódonként 15 perces vígjátéksorozat egy 4 fős lánycsapatból álló baráti társaság mindennapos boldogulását követi nyomon. A Nofilter rendezője és írója a korábban A mi kis falunkban is dolgozó Dubinyák Réka, gyártója a Film Seed Studio, a főbb szerepekben pedig Rainer-Micsinyei Nóra, Waskovics Andrea, Antóci Dorottya és Bakonyi Alexa tűnik fel.

Nofilter (Forrás: RTL Magyarország)
Nofilter (Forrás: RTL Magyarország)

Szintén a Most+ felfuttatását szolgálja, hogy az augusztus 20-i hosszú hétvégén az Éjjel-Nappal Budapest két részét a nézők rendhagyó módon hamarabb láthatják a digitális felületen mint a lineáris csatornán.

A fikciós műsorok mellett a bevált műsorok közül új évaddal tér vissza az X-Faktor, a Konyhafőnök VIP, a Nyerő Páros (többek között Istenes Bencével és Csobot Adéllal) illetve újra megpróbálkozik a Házasodna a gazda formátumával az RTL Klub.

X-Faktor (Forrás: RTL Magyarország)
X-Faktor (Forrás: RTL Magyarország)

Az ősz másik nagy dobása a külföldön nagyon szépen futó Love Island magyar verziója lesz. A szeptember 1-én induló, párkereső realityt Cipruson forgatták, műsorvezetője ÉNB Lali lesz, aki a főműsorral párhuzamosan futó és azt kiegészítő Love Story című online műsor házigazdája is egyben.

Emellett augusztus 31-én a Showder Klub különkiadással jelentkezik, amely Kiss Ádám önálló, élőben felvett egészestés showjára épül. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

Ha arra gyanakszol, hogy itt most valami újrahasznosítós dologról lesz szó, akkor jó helyen kapiskálsz.

Egy külön rendezvényszervezési feladatokra kiírt tender további 30 milliárddal dobja meg az éves keretet.

Újabb fejezethez ért a ketchupmárka és az énekes szerelmi története.

Most már az utazni vágyóknak sem kell a Startlapnál messzebb száguldaniuk az információs szupersztrádán.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés