hirdetés
hirdetés
hirdetés

HVG Online - kampánnyal népszerűsíti az új portált

A Promo Reklámügynökség készítette el a HVG Online nemrég indult ingatlanpiaci portáljának designját, a site-ot ősszel reklámkampánnyal népszerűsíti a kiadó.
hirdetés

Az ingatlanmenedzser.hu hirdetői-site többek között napi ingatlanhíreket, tippeket és finanszírozási tanácsokat közöl a hirdetések kiemelésének lehetőségével. Az oldalon működnek kalkulátorok és egy légifotós kereső is. A portál fejlesztését kutatás előzte meg: a hvg.hu saját felmérése szerint a gazdasági magazint olvasók 27 százaléka érdeklődik az ingatlanhirdetések iránt.

„Az oldalon régi és új építésű lakások és házak tulajdonosai, valamint irodák, kereskedelmi egységek értékesítői, bérbeadói kaphatnak hirdetési felületet. A vevők utcaszintig nagyítva nézhetik meg leendő otthonuk, irodájuk közvetlen környezetét a műholdas képeken, és ellenőrizhetik a hirdetésben leírtakat”- mondta Dely Tamás, a HVG Online igazgatója.

Az oldal népszerűsítésére ősszel kampányt indít a kiadó. A hirdetések a hvg-s portfolió saját felületein kívül az interneten és a sajtóban jelennek meg, ezenkívül DM-aktivitás is zajlik, valamint közterületeken promotálják majd a weboldalt. A kampányt házon belül intézi a kiadó. A site fejlesztési feladatain ugyancsak a hvg.hu dolgozott, a design kialakítását pedig a Promo Reklámügynökség intézte, amely felkéréssel kapta a megbízást.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megújul a cimkék designja és a márka weboldala is - kampánybejelentő! 

 A TV2 közleményében csak magyar Dallasként fémjelzett sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz álll majd.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés