hirdetés
hirdetés
hirdetés

HR-eseknek indít versenyt a Kreatív kiadója

A HR-rel foglalkozó konferenciánkon indítottuk el, és lesz ott még HR-ügyi vívmány, ahonnan ezek jöttek!

hirdetés

HRKOMM Award néven indít új versenyt a Kreatív és az Üzlet és Pszichológia kiadója, a PPH Media. Mindenféle munkáltatói tevékenységhez kötődő kommunikációs aktivitást lehet nevezni, toborzókampányoktól a belső kommunikációs mutatványokig, és a HR-célú kutatásoknak is van egy külön kategória.

Külön díjat kap az év HR innovációs megoldása is, itt szoftverbevezetéstől a kompenzációs rendszer átdolgozásán át jól sikerült irodafelújításig mindent el tudunk képzelni, amitől a munkavállalóknak derűsebb lett az élete, vagy amitől innovatívan elmulasztódott a derűt beárnyékoló rosszság.

A versenyt először a héten zajlott vadiúj konferenciánk, a JobXperience közönsége előtt jelentettük be, amiből kombinatív észjárású olvasóink már sejthetik, hogy a jövőben még több tartalommal és tematikus rendezvénnyel fogjuk segíteni a hazai HR-szakma dolgozóit, az őszieket hamarosan be is jelentjük.

A PPH Media a Kreatív és az Üzlet és Pszichológia mellett még számos magyarországi szaklap kiadója az orvoslástól a gyártáson át a turizmusig és az FMCG-ig.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés