hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hol romlott el minden? - kijött az előzetes a VAN alkotóinak új filmjéhez

A Rossz versek hivatalos traileréhez nem csak a kész filmből használtak fel felvételeket.

hirdetés

A plakát után az előzetes is elkészült a Rossz versekhez, Reisz Gábor, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan alkotójának új rendezéséből.

A trailerben, csakúgy mint a filmben a zene ritmusa határozza meg a képeket, a trailer vágója, Gorácz Vanda szerint Reisz Gábor, aki a film társ-zeneszerzője is egyben, az előzeteshez komplett zenei anyagot adott. "A történet alapján az előzetes könnyen elmehetett volna egy szerelmes film irányába, mi azonban inkább a felnőtté válás, az „így jöttem” üzenetét szerettünk volna megfogalmazni, és fontos volt, hogy a film plakátján szereplő jelenet is megjelenjen a trailerben – tette hozzá Gorácz Vanda.

A vágó elárulta azt is, hogy a trailernél a nyersanyaghoz nyúlhattak vissza, így a filmből kimaradó képsorokat is felhasználtak a trailerhez.

A Rossz versek 2018. december 27-én debütál a magyar mozikban, a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a Cirko Film forgalmazásában, az RTL Magyarország koprodukciójában.

Nyitókép: Szemerey Bence / Cirko Film

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három év után frissítették a tudásanyagot. A kiadvány ingyenesen letölthető.

Pro bono alapon ügynökséget is keresnek a kampány lebonyolítására.

Az előírt kötelezettségekhez felhasznált hiányos adatok nem a Digitől, hanem a GVH saját adatgyűjtéséből származik - állítja a cég.

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés
hirdetés