hirdetés
hirdetés
hirdetés

HM - két évre szóló megbízást adott

A Honvédelmi Minisztérium (HM) Zrínyi Kommunikációs Szolgáltató Kht. három pályázó közül kiválasztotta a rendezvényszervezési, médiavásárlási, valamint bellow-the-line kommunikációs eszközök beszerzése kiírt tender győztesét - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

hirdetés

A Sensation Event Marketing dolgozhat a HM-nek, miután a legelőnyösebb ajánlatot adva megnyerte a kht. tenderét. Az augusztus végén kiírt közbeszerzési eljáráson a győztesen kívül még két cég - a Gála Party Service és a Nexus - indult.

A pályázóknak egy mintafeladatot kellett megoldaniuk, melynek témája az évente megrendezett Honvédelmi Nap volt. 

A Sensation feladata rendezvényszervezés, médiavásárlás, valamint BTL-eszközök beszerzése lesz, az ügynökség megbízása november 1-jétől 2009 november 1-ig szól. A minisztérium a feladatokra 120 millió forint keretösszeget határozott meg.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés