hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hírek Média - új szolgáltatás a Kurzor.hu-n

Képkereső funkcióval bővült a Kurzor.hu keresőoldal szolgáltatása.
hirdetés

Egy svéd technológia magyarországi alkalmazásának köszönhetően a Kurzor.hu új szolgáltatásában 5,5 millió hazai, és közel 1,2 milliárd külföldről származó kép között kereshetnek mindazok, akik április 18-án a keresőoldalra kattintanak. A képkereső a begépelt kulcsszavakra megjelenő találatokat nem csak színük és méretük szerint szűri, de megadható azok típusára vonatkozó egyéb jellemzők is, így a program animált képek felkutatására is alkalmas.

Trentin Tamás, az oldalt működtető Hírek Média ügyvezető igazgatója elmondta: a mostani indulást egy kéthónapos, több mint 600 internetező bevonásával lezajló tartósteszt előzte meg. Az év végére már tízmillió hazai és mintegy kétmilliárd külföldről származó képet ismer majd fel a Kurzor.hu.

A most beinduló szolgáltatás a hirdetők részére is új megjelenési felületet kínál. Trentin Tamás szerint azzal, hogy a képkereső felépítése nagymértékben az anyagok tematizálásán alapszik, jól megfogalmazhatóak az egyes témákhoz képileg, vagy akár szövegesen kapcsolódó hirdetési üzenetek.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés