hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hirdetők számára fontos bejelentést tett a Twitter

Új, a hirdetők számára fontos funkciót jelentett be a Twitter: mostantól mód van rá, hogy a videóformátumban közzétett hirdetések segítségével a brandek közvetlenül a saját oldalukra irányíthatják a fogyasztókat.

hirdetés

A Twitter blogbejegyzésében arról olvashatunk, hogy mivel a felhasználók egyre inkább szeretnének személyesebb kapcsolatot kiépíteni a márkákkal, a hirdetők egyre inkább igénylik, hogy úgymond átmenet nélküli felhasználói élményt teremtsenek a konverzió különböző fokozatain.

A Video Website Card nevű fejlesztés lényege, hogy legyen szó egy termék vagy szolgáltatás bevezetéséről, egy már meglévő népszerűsítéséről, segítségével a márkák könnyebben vonhatják be a fogyasztókat.

Az automatikusan elinduló videók bemutatják a márkaértéket, a terméket vagy szolgáltatást, mielőtt a felhasználó továbbkattint. A bétatesztelés során a Twitter szerint a végigkattintás (clickthrough) kétszer magasabb volt az iparág által elvárt minimumnál a mobilvideo-hirdetések esetében. 

A Republic Records nevű kiadó például arra használta a funkciót, hogy Amané nevű előadójuk debütáló albumát népszerűsítsék. Az egyik dalhoz készített videoklipből vágtak ki izgalmas jeleneteket, amely egyenesen Amané Spotify-csatornájára irányította a felhasználókat, ezzel 53 ezer kattintást hoztak össze fejenként 4 dollárcentért, és összesen 303 ezer videomegtekintést értek el.

A Bank of America az alkalmazásának bevezetésénél, és a Jaguar is a 2018-as F-Type bemutatásánál is sikerrel alkalmazta a formátumot. A video alatti linkre kattintva egyenesen oda vezetik a felhasználókat, ahol többet megtudhatnak a termékről vagy szolgáltatásról.

A fogyasztók bevonását úgy is lehet fokozni, hogy a video végeztével egy speciális kreatív a márka website-jára irányítja a fogyasztót, hogy többet tudjon meg a termékről. Ez megkönnyíti az érdeklődő felhasználók bevonzását. 

A hirdetők arra optimalizálják a fejlesztést, amire szeretnék, és csak azután fizetnek. Így például egy filmstúdió egy mozifilm kiadása előtt a trailer megtekintésére optimalizál, amikor a fő cél a figyelem felkeltése, később pedig a website-ra való átkattintásra, amikor a film már látható a mozikban, és a cél a minél nagyobb jegyeladás.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Profi filmkészítőknek szóló rövidfilmes, és mindenki által pályázható fotós versenyt írnak ki a Lynch-kiállításhoz kapcsolódóan.

Az európai parlamenti választások kampányidőszaka alatt.

Az RTL Klub sorozatának szombati epizódja volt az elmúlt hét legnépszerűbb tévés tartalma a kereskedelmi célcsoportban.

A Top News Hungary nevű céget tavaly decemberben jegyezték be. A TWN.hu korábban Kasza Tibor érdekeltsége volt.

Felkerült a teljes videó a teltházas Aréna-koncertről.

hirdetés

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés