hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hipnózis – a Scholz a nyerő

A Scholz & Friends Budapest csapata összesen hat díjat nyert a Kreatív Hipnózis Reklámversenyén, így megkapták az év ügynöksége díjat.
hirdetés

Az ügynökség az első és a második helyet szerezte meg a fogyasztói DM-kategóriában, a TCR-printek versenyében az első három helyet is ők vitték el a Rex Kutyaotthon hirdetéseivel. Az ügynökség nevezett az online társadalmi célú reklámok versenyében is, ahol második helyet szerzett a TESZ-kampányával.

A versenyre fogyasztói reklám kategóriában 91 nevezés érkezett, a TCR-ek között pedig 11 munkát értékelt a zsűri. A hirdetéseket Hervé de Clerck (Adforum France, Franciaország) irányításával Európa vezető marketing szaklapjainak főszerkesztői, szerkesztői értékelték. A nevezéseket Pierre C. Meier (Werbe Woche, Svájc), Seppo Määttänen (Markkinointi&Mainonta, Finnország), Jure Apih (Marketing Magazine, Szlovénia), Vladimira Vseteckova (iStrategie, Csehország), Martin Mazág (Stratégie, Szlovákia) és Herbert Dietrichstein (ExtraDienst, Ausztria) bírálta el.

A fogyasztói film kategória első díját a TBWA Budapest 110 év című Soproni sör szpotja nyerte el. A fogyasztói print nevezések közül a zsűri a DDB Budapest Volkswagen szponzorációs Kosárlabda című hirdetését találta a legjobbnak, és ezzel az ügynökség elnyerte az Év Kreatív Terméke különdíjat is. A DDB emellett megszerezte a fogyasztói innovatív médiahasználat első díját is a Bricostore brand imázsáért.

A fogyasztói online reklámok versenyét a Kirowski Zwack-kampánya nyerte meg az Unicum drink online hirdetésével.
Az idén először hirdette meg a versenyt szervező Kreatív a dm-munkák versenyét, amelynek győztese az Év Ügynöksége díját is bezsebelő Scholz & Friends lett az Osram Gyertya című reklámanyagával.

Az idén jóval kevesebb TCR-hirdetés érkezett a versenyre, mint az elmúlt években. A TCR filmkategória győztese a Rátky és Társai szpotja lett, amit a Kézenfogva Alapítvány számára készített az egyszázalékos adófelajánlások elnyeréséhez. A TCR-printek legjobbja a zsűri szerint a Scholz Rex Kutyaotthon print kampánya volt. A társadalmi célú kampányoknál külön kategóriát hirdettek az innovatív médiahasználatot és az online munkák számára. Az előbbiben a Super Group kapta az első helyet a Mikulásgyár projektért, az utóbbiban pedig az ACT International az Amnesty International a fegyverkereskedelem korlátozásáért indított kampányáért.
A győztes alkotások hamarosan felkerülnek az AdForum oldalára.

HELYEZÉS ÜGYNÖKSÉG ALKOTÁS
fogyasztói film
1. TBWA Bp. Reklámügynökség 110 years
2. DDB Reklámügynökség Kft. Szomszédok
3. Skyfilm Stúdió Kft. Djuice cable- nightlife
fogyasztói print
1. DDB Reklámügynökség Kft. Kosárlabda
2. McCann Erickson Budapest Kft. Ajtó
3. DDB Reklámügynökség Kft. Tojások
fogyasztói online
1. Kirowski Rt. Oázis
2. Kirowski Rt. Bejövő hívás
3. Carnation Internet Tanácsadó Zrt. www.artwerk.hu
fogyasztói dm
1. Scholz and Friends Budapest Kft. Gyertya
2. Scholz and Friends Budapest Kft. Feltűnővé tesszük!
3. Orlando Stúdió Kft. Csont dm
3. Orlando Stúdió Kft. Bicska dm
fogyasztói innovatív médiahasználat
1. DDB Reklámügynökség Kft. Alagút
2. TBWA Bp. Reklámügynökség I'm growing
3. Media Insight Médiaügynökség Kft. 1 Ft-os szlacsomag sajtó
tcr film
1. Rátky és Társai Integrált Kommunikációs Műhely Kft. Így történt
2. Moviemafia Reflex
3. I'M Film Kulturális Szolgáltató Kft. Aranyág
tcr print
1. Scholz and Friends Budapest Kft. 2Ott sem hagynád ott!" - toys
2. Scholz and Friends Budapest Kft. "Ott sem hagynád ott!" - shoes
3. Scholz and Friends Budapest Kft. "Ott sem hagynád ott!" - night table
tcr innovatív médiahasználat
  Super Group Kft. Mikulásgyár
tcr online
1. ACT International Kft. Kampány a fegyverkereskedelem korlátozásáért
2. Scholz and Friends Budapest Kft. Almakommandó

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Nyelvleckéknek álcázott kampányt indított a székesfehérvári sörfőzde, a Hübris, hogy bizonyítsák, mindenki megtanulhat sörül.

Az óvszermárka a Red nevű, nemi betegségek megelőzését célzó, társadalmi célú üzenetet közvetítő kampányához kereste a partnerét.

Visszatér az üdítő csomagolására Fido Dido.

Smashing Pumpkins, The Clash, UB40 - a múltba révednek, és a felszabadult zenehallgatásra buzdítanak a cég új kültéri plakátjai.

Gera Marina Örök télben nyújtott alakítását, és a Trezor című tévéfilmet jelölték a rangos díjra.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés