hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hg.hu - megújult

Megújult az Ombrello csoport internetes kiadványa, a Hg.hu, amely egyben az Origo kortárs építészettel és dizájnnal foglalkozó csatornája.
hirdetés

Az Ombrello nem írt ki tendert a honlap frissítésére, az arculatot a Pixelszabászat készítette, a site fejlesztésén pedig a Net-Tech dolgozott.

A Hg.hu nem csak arculatot váltott, hanem struktúrájában is megújult. A régi, sok alrovatra bontott szerkezet helyett a frissítés után hét főrovatba koncentrálták a tartalmat: Házgyár, Tárgyeset, AC/DC, Kép-ernyő, Szomszéd’s és Helló Tourist! névvel. A rovatok mellett az oldal helyet biztosít az Ombrello másik két produkciójának, az Eldorado dizájnbörzének és a TV2-n sugárzott Laktérítő című műsornak.

A megújulást egy éves nyomtatott sajtókampány kíséri a Design Room, az Elle Dekor és a PEP! magazinokban. A népszerűsítő kampány médiafeladatait az Ombrello házon belül végzi.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (2 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
De igen, javítottam, köszönöm és elnézést!
#
Talán PEP! Magazinban, nem???
hirdetés

A mai mutatványszám után január 13-tól indul a napi terjesztés.

Ezt mondta Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója az Indexnek adott podcast-interjújában.

Rajtuk kívül az Eletforma.hu női portál is a sales house-hoz került január 1-jével.

A felek azonban keresik az üzleti együttműködés további lehetőségeit.

Kirády Attila, eddigi kreatív igazgató pozíciója megszűnik, de marad a cégnél.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés