hirdetés
hirdetés
hirdetés

Heti egy videót készítene Vona Gábor, a hirdetőkben bízik

Vona Gábor, a Jobbik nemrég lemondott pártelnöke és miniszterelnök-jelöltje a parlamenti választások során néhány újságíróval ült le beszélgetni arról, hogyan képzeli el a jövőjét a politika világán kívül.

hirdetés

 Az már eddig is tudott volt, hogy Vlog Influence Kft. néven alapított vállalatot, amelynek nevéből sejteni lehetett, hogy Vona videós tartalmak készítése felé kíván elmozdulni (a cégalapításról itt írtunk). A háttérbeszélgetésen kiderült, heti egy darab, 6-8 perces videót tenne közzé, a legváltozatosabb közéleti témákat feldolgozva, a teljesség igénye nélkül a gamificationtől a cigányság helyzetéig, „bemerészkedne olyan telepekre, ahová pártelnökként legfeljebb testőrséggel ment volna" - írja a 24.hu (a politika állítólag nem lesz középpontban). Az első posztot szerdán kívánja közzétenni a volt jobbikos politikus.

Vona üzletet szeretne építeni a vlogolásból, közösségi támogatások mellett cégek szponzorációiban is reménykedik, és szinte kötelező elemként hozzátette: kíváncsi arra, hogy „a NER hagyja-e működni a vállalkozást, például megfenyegetik-e remélt támogatóit" - olvasható a 24 cikkében.

A beszélgetésen elmondta, nem kapott multiktól megkeresést, a vlogjából szeretne megélni, egyelőre a tartalékait éli fel, több milliós kártérítéseket kapott sajtóperekből kifolyólag. A vlog alapja félmilliós Facebook-követőtábora lenne, emellett az Instagram-jelenlétét is felfuttatná.

 

(forrás: 24.hu)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Selectivv Mobile a keresleti oldalnak nyújt programmatic-megoldásokat.

Az első két, már megjelent részben a Sufni és a Barber Shop tulajdonosai mesélnek.

Az Otto webshopnak készült egy kissé nyugtalanító képi világú reklám.

Az ugytudjuk.hu-t kiadó céget az LMP-s képviselő és korábban a Nyugat.hu-nál dolgozó újságírok alapították.

Viccesen nihilista reklámok a Burrow márkától.

hirdetés

FMCG Trafik Workshop, avagy hogyan adj el többet FMCG márkádból a Nemzeti Dohányboltokban? Az Élelmiszer és a Tobacco magazin közös rendezvénye az FMCG szektor számára augusztus 29-én.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

Business to business kommunikációs verseny, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Workshop Content+Marketing Award kiemelkedő kampányainak bemutatására szeptember 12-én.

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Kiemelt kategória 2018-ban: Televízió Nevezési határidő: szeptember 14.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Gyógyszerkommunikációs konferencia - Future Pharma október 2-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 5.

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak. Időpont: október 11., 09.00 - 16.00

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés
hirdetés