hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hét és fél évvel meghosszabbították a Vodafone Magyarország frekvenciahasználati jogosultságát

A 2100 MHz-es frekvenciahasználati jogosultság meghosszabbításának egyszeri díja 11 milliárd forint.

hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság határozata alapján a Vodafone Magyarország 2100 MHz-es frekvenciasávban 2019. december 23-ig fennálló frekvenciahasználati jogosultsága 2027. június 23-ig meghosszabbításra került.

A jogosultságot 2004-ben a Nemzeti Hírközlési Hatóság pályázatán nyerte el a Vodafone Magyarország - ez a pályázat ad lehetőséget a jogosultság hét és fél évvel történő meghosszabbítására. A 2100 MHz-es frekvenciahasználati jogosultság meghosszabbításának egyszeri díja 11 milliárd forint.

A Vodafone Magyarország célja, áll a közleményében, hogy "a UPC Magyarország korábban bejelentett, az Európai Bizottság mint versenyhatóság jóváhagyását váró felvásárlásával, olyan konvergens szolgáltatóvá váljon, amely kiváló felhasználói élményt nyújtó mobilszolgáltatása mellett országos szinten képes a konvergens szolgáltatások teljes spektrumát nyújtani, beleértve a vezetékes szélessávú és televíziós szolgáltatásokat is".

A napokban a Magyar Telekom frekvenciahasználati jogát is meghosszabbították pont ugyaneddig.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Két év után szervezik meg ismét az Event Touchot.

A Westendben és a Széna téren lehet szagolgatni.

Lengyel Tamás és Péterfy Bori segíti az alapítvány új termékeinek promócióját.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója arról is beszélt, zavarja-e a csatorna nézettségét, ha Rogán Cecíliával fotózzák.

Az Operaház szfinxjével összeakaszkodó Ady Endréről, a csillebérci tündérekről, és a Lánchíd alagútba tolásáról is született már epizód.

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés
hirdetés