hirdetés
hirdetés
hirdetés

Helybe menne a Reklámzabálók Éjszakája

Tendert hirdet a Reklámzabálók Éjszakája magyarországi főszervezője a vidéki rendezvények szervezési jogára.
hirdetés

A 2008-as Reklámzabálók Éjszakája Turné főszervezője és hazai jogtulajdonosa, az Egzo Media tendert hirdetett a rendezvény vidéki állomásainak szervezésére. Az Egzo főleg olyan szervezők jelentkezésére számít, amelyek legalább három, százezresnél nagyobb vidéki városban tető alá hozzák a rendezvényt, és a szervezés mellett szponzorációs együttműködések megkötésében is van tapasztalatuk.

„Nagyon sok megkeresést kaptunk az elmúlt években, hogy szívesen látnák vidéki helyszíneken is a rendezvényt, ezért döntöttünk úgy, hogy új formában jelentkezünk és lehetővé tesszük, hogy az egyébként sikeres üzleti vállalkozás más számára is meghozza az elismerést. És nem utolsó sorban egy új, helyi rendezvénysorozat hagyományának folytatását is tervezzük” – mondta Borsos Sándor főszervező utalva arra, hogy 2004-ben és 2005-ben már szerveztek vidéki állomásokat a turnéra, de ez túl sok energiát vont el a budapesti főrendezvény szervezésétől, ugyanakkor a szponzorok örömmel látnának több állomást is.

A franchise-díjért cserébe az Egzo bevonja a vidéki állomásokat az országos kampányba, és a központilag szervezett szponzorok is segítik a jelentkezőket. Bővebb információt kérni és pályázni a cégnél lehet október 15-ig.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés