hirdetés

Fejszámoló lány és fura székek a júniusi Lájkbajnokságban

Változatlanul a 24.hu, a Nemzeti Sport Online, az Index és HVG mozognak az első helyeken.

hirdetés

A Storyclash ezúttal is a Facebook-, Instagram-, Twitter- és Youtube-reakciók alapján állította össze a legfrissebb listáját. A júniusi adatokból arra lehet következtetni, hogy a nyár beköszönte és a hőség nemcsak a napszúrás határán álló netezők pulzusát dobta meg, de az aktivitásukra is ösztönzően hatott, az év eddigi legtöbb reakciója érkezett ugyanis az oldalakra.

Az élvonalban nincs igazi változás, az első négy helyen, az előző hónaphoz hasonlóan, a 24.hu, az Index, az NSO és a HVG állnak (az Index másodikként két helyet javított, az NSO és HVG egyet-egyet csúsztak vissza). Látványos viszont a BorsOnline sikere, 17 helyet felkúszva a huszonnegyedik az oldal júniusban.

A hónap legnagyobb vesztesei a PestiSrácok és a Mérce voltak, 16 és 17 százalékos visszaesésekkel.

Dől a lájk

Az első helyen álló Index cikk, a portál beszámolója a Velencei-tó partjára háttal felállított székekről több mint 106 ezer interakciót váltott ki: a különös városépítészeti megoldás sokak ingerküszöbét elérte.

A TOP10 legjobban futott poszt között ott van még Benke László tévészakács halálhíre és Babos Tímea sportsikere is, a legérdekesebb viszont egy szegedi lány, aki fejszámoló tehetségével Európa legjobbja lett a műfajban és két külön hírportál bejegyzésével is felkerült a listára.

Cikkünk korábbi változatában és a táblázatban adathiba miatt igen előkelő helyen szerepelt a TV2: a Storyclash szorgos robotjai az idei rekorder posztra érkezett interakciók dupláját, 330 ezer interakciót számoltak egy online streamelhető B-film beharangozójának, ami ezzel vezette a posztok júniusi listáját és az összesítettben is a 20. helyre hozta be a csatornát – tévesen. Elnézést érte!

Győri Zsófia
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!