hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hat magyar projekt a New Europe 100 listáján

A százas lista minden évben a közép-keleti régió innovátorait, innovatív projektjeit mutatja be.

hirdetés

Negyedik alkalommal állította össze a lengyel Res Publica, a Google, a Nemzetközi Visegrádi Alap és a Financial Times a New Europe százas listáját. A közép-európai régió "innovátorait", illetve innovatív csapatait és projektjeit összegyűjtő, és azok között régiós hálózatot megteremteni próbáló listán tavaly 10 magyar volt, idén 6, igaz ez a projektek száma, nem az elismert szakembereké (az 12). A listát Szófiában mutatták be.

Az idei döntősöket jellemzően csapatok alkotják, nem magánszemélyek. A listán szereplő magyarok lent láthatók, a teljes lista pedig erre. A cikk végén látható az NE100 innovációs térképe, ami nem csupán az újító projektek eloszlását mutatja, hanem azt is, hogy az elmúlt négy évben ez hogyan változott.

1. Tamási Miklós (Fortepan)
2. Divák Ádám, Ottlik Dávid (Synetiq)
3. Békéssy László, P. Tóth András (CodeBerry)
4. Sziszák Imre, Ilyés Miklós, Cseh József (Platio)
5. Feledy Botond (Kitekintő.hu)
6. Szabó Balázs, Nyikos Gergő, Varga Péter (Konetik)

A Fortepan archív fotók ingyenesen hozzáférhető és közösségi, online gyűjtőhelye; a Platio újrahasznosított anyagokból készülő burkolatok fejleszt; a CodeBerry anyanyelven kínál online programozási kurzusokat; a Synetiq neuromarketing szempontból kutatja az emberek médiafogyasztását; a Kitekintő külpolitikai hírportál; a Konetik korosodó autókat okosító startup. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Olasz ügynökség felelt a netet már novemberben meghódító reklámért.

A telekommunikációs márka egy új szó létrehozásával is igyekszik erősíteni identitását. A Mito segített neki.

A könyvterjesztő-kiadó csatlakozott a Movember Mozgalomhoz.

Májusban hagyta jóvá a Gazdasági Versenyhivatal, hogy a Digi felvásárolja az Invitelt. Félrevezető közlés miatt vonták vissza a döntést ideiglenesen.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés