hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hat magyar projekt a New Europe 100 listáján

A százas lista minden évben a közép-keleti régió innovátorait, innovatív projektjeit mutatja be.

hirdetés

Negyedik alkalommal állította össze a lengyel Res Publica, a Google, a Nemzetközi Visegrádi Alap és a Financial Times a New Europe százas listáját. A közép-európai régió "innovátorait", illetve innovatív csapatait és projektjeit összegyűjtő, és azok között régiós hálózatot megteremteni próbáló listán tavaly 10 magyar volt, idén 6, igaz ez a projektek száma, nem az elismert szakembereké (az 12). A listát Szófiában mutatták be.

Az idei döntősöket jellemzően csapatok alkotják, nem magánszemélyek. A listán szereplő magyarok lent láthatók, a teljes lista pedig erre. A cikk végén látható az NE100 innovációs térképe, ami nem csupán az újító projektek eloszlását mutatja, hanem azt is, hogy az elmúlt négy évben ez hogyan változott.

1. Tamási Miklós (Fortepan)
2. Divák Ádám, Ottlik Dávid (Synetiq)
3. Békéssy László, P. Tóth András (CodeBerry)
4. Sziszák Imre, Ilyés Miklós, Cseh József (Platio)
5. Feledy Botond (Kitekintő.hu)
6. Szabó Balázs, Nyikos Gergő, Varga Péter (Konetik)

A Fortepan archív fotók ingyenesen hozzáférhető és közösségi, online gyűjtőhelye; a Platio újrahasznosított anyagokból készülő burkolatok fejleszt; a CodeBerry anyanyelven kínál online programozási kurzusokat; a Synetiq neuromarketing szempontból kutatja az emberek médiafogyasztását; a Kitekintő külpolitikai hírportál; a Konetik korosodó autókat okosító startup. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A gyengélkedő Walt Disneyt előzték meg értékben.

Az erről szóló törvény több éve hatályos, a helyzet mégis egyre romlik az MKP szerint.

Pontosabban fehér zaj és levendulaillat jön a magazinból, amiben az ágyukat reklámozzák.

Egy feszengős állásinterjú-szituáció köré építettek kampányt a Profession.hu almárkájának.

A terület trendjeit, gyakorlatait, szabályozási kérdéseit vitathatják meg a tagok.

hirdetés

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Meghosszabbított nevezési határidő: 2018.05.25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Meghosszabbított nevezési határidő: május 31.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Hosszabbított nevezési határidő: június 1.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én: Nemzetközi PR vezetők esettanulmányai és vacsora az ICCO elnökségi tagjaival

Játssz komolyan! – LEGO® SERIOUS PLAY® workshop: Legózz a fejlődésért, legózz a flow élményért! Három LEGO® SERIOUS PLAY® workshop egy napon, válaszd ki a saját témádat! Időpont: június 14.

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés