hirdetés
hirdetés
hirdetés

Három tendert is megnyert a Springer & Jacoby

Három tendert is megnyert az utóbbi időben a januártól a Roxer Csoportból kiváló Springer & Jacoby. 

hirdetés

Január 1-je óta Springer & Jacoby Budapestként folytatja működését a korábban Roxer 2.0, majd Roxer | Springer & Jacoby néven ismert csapat. A tulajdonosok, Sikos Péter és Szűcs „Bill” László másfél évtized közös munka után döntöttek úgy, hogy kiválnak a budaörsi Roxer Csoportból, és önálló ügynökséget alapítanak.

Sikos Péter

Szűcs László

Előzmény

A két alapító atl- és btl-területen egyaránt nagy tapasztalattal rendelkezik. Dolgoztak a K&H Bank Menő Manós kampányain és az árnyszínházas platform megalkotásán, de a több kreatívdíjjal elismert K&H lakásbiztosítás víruskampányt is ők indították.

Nevükhöz fűzödik az Andante bútormárka felépítése, az E.ON számos fogyasztói kampánya, a Yamaha motorok hirdetései, az Apenta és Olympos márkák újrapozicionálása, a Campona Bevásárlóközpont átalakítása és korábbi kommunikációs arculata, valamint a Pfizer, a Berlin Chemie és a Johnson & Johnson termékeinek anyagai. Ügynökségként a K&H Bank előtt a pénzügyi piac több szereplőjének is partnerei voltak már, úgymint a Budapest Bank, a CIB és a TakarékBank. Korábbi referenciáik között szerepel többek között a Danone, a Jim Beam, a Philip Morris, az HBO, a Euronics, valamint a Bunge margarintermékeinek digitális aktivitásai is. Korábban három évig az ügynökség segítségével készültek a szexuális és mentálhigiéniás felvilágosítással foglalkozó oktatási és kommunikációs anyagai az AHA! program keretében.

A Springer & Jacoby kiválása után az új ügynökség partnere maradt a Premier Outlet, a Telenor és a filmforgalmazással foglalkozó A Company. A Springer & Jacoby Budapest tervezte például a nagy sikerű Liza, a rókatündér plakátját is.

Tendergyőzelmek

az ügynökség pályázati anyaga került ki győztesként a pénzügyi szektor egyik legnagyobb résztvevője, a Provident tavaszi, platformváltó tenderén. Feladatuk a nyertes kommunikációs stratégiára épülő atl- és btl-kommunikáció felépítése, valamint komplex online megoldások kidolgozása. A kampány első filmjei május 18-a óta láthatóak a tévéképernyőkön.

Szintén tenderen nyerték el egy ironikus hangvételű koncepcióval a Szállás.hu megbízását. Kommunikációs célként új ügyfelük a márkakommunikáció nívójának emelését és a szolgáltatás 2015-re felépített komoly nemzetközi portfoliójának megismertetését fogalmazta meg. A két új kampány és a korábbi ügyfelek kiszolgálása mellett a Springer & Jacoby Budapest idén már kreatív- és produkciós munkákat végzett a Lufthansa és a Vatera megbízásából.

Május végén az ügynökség egy harmadik tendert is megnyert, amelynek részletei hamarosan publikussá válnak. 

Springer & Jacoby

Sokan nem tudják, de az 1979-ben Hamburgban alapított Springer & Jacoby Németország egyik legnagyobb és legsikeresebb reklámügynöksége volt a 2010-es bezárásáig, Jelenleg a magyarországi mellett egy osztrák és egy román Springer & Jacoby működik. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés