hirdetés
hirdetés
hirdetés

Három magyar shortlist az Epicán

A Doupla és a White Rabbit is esélyes a nemzetközi reklámversenyen. A díjakról egy személyes zsűrizés dönt jövő héten Amszterdamban, melyen az Epica partnereként a Kreatív főszerkesztője is részt vesz.

hirdetés

Döntős lett a Doupla Zwack Unicum számára a Kalumba Madagascar Spiced Ginnek készített csomagolása a csomagolásdizájn kategóriában az Epica reklámversenyen.

Két kategóriában is döntős lett továbbá a White Rabbit a Gastropolis Főzőiskolának készített munkájukkal. Az egyik kategória az illusztráció, a másik a Professional Products & Services.

Az öt konyhát bemutató weboldal egy végtelen loopként működik, 53 különböző vektorrajzból áll, és DJ Titusz készítette a zenéjét – kizárólag a főzőiskolában keltett zörejeket felhasználva. A munkát a lenti kép és két videó mutatja be.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három év után frissítették a tudásanyagot. A kiadvány ingyenesen letölthető.

Pro bono alapon ügynökséget is keresnek a kampány lebonyolítására.

Az előírt kötelezettségekhez felhasznált hiányos adatok nem a Digitől, hanem a GVH saját adatgyűjtéséből származik - állítja a cég.

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés
hirdetés