hirdetés
hirdetés
hirdetés

Amerikaiak vitték a cyber-nagydíjakat

Google és Arcade Fire, Old Spice és Fizess tweettel - ezt a három nagydíjast hirdette ki a zsűri a szerda esti díjátadó gálán cyber, azaz online kategóriában. Az egyetlen magyar döntős, a Laboratory Ikea E-Foldere nem kapott díjat.

hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
hirdetés

Egy korábban visszahúzódóan kommuniláló német multi magyarországi leányával dolgoztak együtt egy évet. 

Nem elveszi a munkát, csak besegít, ha kell. 

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

Egy ősi japán démon miatt egy fiatal nő mindenkire halált hoz - le is csap a sztorira az indiai filmúthenger. 

Beleznai Márk  Agapé című vizsgafilmjét meghívták a 73. Cannes-i Filmfesztivál Cinéfondation válogatásába

Hozzászólások (4 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Néha van egy olyan érzésem, hogy a szerencsének nagyobb szerepe van Cannes-ban, mint az elvárható lenne egy szakmai megmérettetésen. Ennyi nevezés szerintem már
kezelhetetlen. Persze, a lottón is jó nyerni, csak hát mégis.
#
Az Old Spice hirdetést egyszruen nem ertem itol ilyen meno.
Lehet velem vn a baj.

A Google hirdetest vki magyarazza el Nekem, egyszeru nem ertem.
Most mar biztos velem van a ba, de azt em ertem (ez nem negativ kritika, egyszeruncsak nem ertem az otletet).
#
Catilina,

ha a párom ezek után Old Spice-t venne nekem, eléggé messzire küldeném, ebben egyetértünk. Mondjuk, ez a veszély eddig sem fenyegetett, legutoljára apám hétvégi
házának fürdőjében láttam OS-t, azt hiszem, még tőlem kapta 1975-ben.
#
Komolyan díjat nyert a műmájeres reklám? Nem tudom, kinek szól?

Nőknek? Nem hiszem, hogy épp eszű nő ezután Old Spice-ot venne a párjának. Mennyire undorító: nézz meg engem, majd nézd meg azt a szerencsétlen büdös, puha
párodat, fújd le oldszpájsszal és jó szorosan csukd le a szemed…

Férfiaknak? Azt meg pláne nem hiszem. Hadd ne magyarázzam, miért!

Különben is? Kinek kell egy ennyire üres férfi, vagy ki akar ilyenné válni 100 IQ felett? Vagy ez a dezodor üresfejű műmájereknek és plázacicáknak való?
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés