hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hárman is felálltak a Tényektől

Tuka Nikoletta, a TV2 Tények című műsorának társ-, illetve felelős szerkesztője mellett egy riporternő és egy gyakornok is felmondott a csatornánál a közelmúltban - tudta meg a 24.hu.

hirdetés
Tuka nem kommentálta, de nem is cáfolta a portálnak a távozásának tényét, Fürst-Borsos Ádám, a TV2 Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere pedig csak annyit közölt levélben a 24.hu-val, hogy "a TV2 Tények szerkesztőségének létszáma a működésnek megfelelő és folyamatosan bővül". 

Tuka Nikoletta "a TV2 Akadémián keresztül került be a csatornához, először az Áll az alkunál szerezhetett tévés tapasztalatot, majd az Ezek megőrültek! című showműsornál segédkezett a szereplők koordinálásán. Ezután a Tényeknél szerzett gyakorlatot, majd a Mokka című reggeli műsorba került át. Az Ezek megőrültek! második szériájában segédszerkesztőként dolgozott, majd az Aktívnál dolgozott közel két éven át. Ezt követően került vissza a Tényekhez" - idézi fel a 24.hu a most távozó szerkesztő karrierjét.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Beni az Iskolakezdés együtt! segélyakciót támogatja.

Bemutatjuk Trackmant, a vagány Vágányembert, akit szakmai zsűri választott ki!

Egymilliárd dollárt szánnak rá jövőre, és elsőre tíz showműsort inditanak vagy vásárolnak meg.

A Hégető Honorka-díjra szeptember 15-ig lehet nevezni.

Hogy működésük megfeleljen az EU új adatvédelmi törvény szabályozásának.

hirdetés

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Nevezési határidő: szeptember 15.

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

hirdetés
hirdetés