hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hapák Péter

hirdetés

Hapák Péter (40), fotós
Studio Hapak
Time Magazine

Hapák Péter (Fotó:D. Shawnego)
Hapák Péter

Steven Spielberg, George Clooney, Robin Williams, Bono - csak néhány név azon hollywoodi hírességek közül, akikről Hapák Péter portrét készített az elmúlt tíz évben. A fotós dinasztiából származó Hapák 2003-ban elkezdte a Santa Barbarában levő Brooks Institute of Photography mesterkurzusát, majd 2005-ben New Yorkba költözött, 2009-től pedig a Time magazin szerződtette. Csinált sorozatot az Oscar-díjasokról, női bokszolókról, tetovált katonákról. Hapák Péter egy korábbi interjúban azt mondta, hogy Chris Nash brit táncfotós ösztönzésére kezdett fényképezni, először a MU Színház táncosait fotózta, majd a Jump magazin fotósa lett. Hapák Péter jelenleg az általunk ismert egyik legjobb portréfotós.

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
1997-től a kortárs színházi előadások nagy hatással voltak rám, akkor kezdtem el fotózni táncosokat, színészeket. Azóta ez a szenvedély munkává változott.
Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Stanley Kubrick, és a szabadelvűek.

Mit jelent a kreativitás?
Az állandó megújulást és kísérletezést. Minden tanult szabályt felejts el!

Kedvenc munka:
Hailee Steinfeld, Tilda Swinton, Siri

Hailee Steinfeld

Tilda Swinton

Siri

 

 

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés