hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hapák Péter

hirdetés

Hapák Péter (40), fotós
Studio Hapak
Time Magazine

Hapák Péter (Fotó:D. Shawnego)
Hapák Péter

Steven Spielberg, George Clooney, Robin Williams, Bono - csak néhány név azon hollywoodi hírességek közül, akikről Hapák Péter portrét készített az elmúlt tíz évben. A fotós dinasztiából származó Hapák 2003-ban elkezdte a Santa Barbarában levő Brooks Institute of Photography mesterkurzusát, majd 2005-ben New Yorkba költözött, 2009-től pedig a Time magazin szerződtette. Csinált sorozatot az Oscar-díjasokról, női bokszolókról, tetovált katonákról. Hapák Péter egy korábbi interjúban azt mondta, hogy Chris Nash brit táncfotós ösztönzésére kezdett fényképezni, először a MU Színház táncosait fotózta, majd a Jump magazin fotósa lett. Hapák Péter jelenleg az általunk ismert egyik legjobb portréfotós.

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
1997-től a kortárs színházi előadások nagy hatással voltak rám, akkor kezdtem el fotózni táncosokat, színészeket. Azóta ez a szenvedély munkává változott.
Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Stanley Kubrick, és a szabadelvűek.

Mit jelent a kreativitás?
Az állandó megújulást és kísérletezést. Minden tanult szabályt felejts el!

Kedvenc munka:
Hailee Steinfeld, Tilda Swinton, Siri

Hailee Steinfeld

Tilda Swinton

Siri

 

 

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Magyarország felé nyitna a fesztivál.

A Revealu nyerte a Global Legal Hackathlon döntőjét.

D. Tóth András távozik, Tokár Tamás érkezik.

Farkas Krisztina fogja vezetni a Riasztás című bűnügyi műsort.

Megmutatjuk, júniusban kerül a magyar boltokba.

hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

hirdetés
hirdetés