hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hamis termékekhez hasonlítja az álhíreket a Riporterek Határok Nélkül reklámja

A Reporters Sans Frontières civil szervezet olyan reklámot adott ki, amely az álhírek hatását a hamis termékek által okozott károkhoz hasonlítja.

hirdetés

Hamisított étolaj, gyógyszerek, babatápszer, repülőgép: ezekhez hasonlítja új reklámjában az álhíreket a Reporters Sans Frontières civil szervezet, amelyet a Sajtószabadság Világnapja alkalmából készítettek.

A reklámban bemutatják, hogy az egyes hamisított terméket mennyi áldozatot követeltek az utóbbi időben: például a hamis étolaj 1959-ben 10 ezer embert bénított meg, a kamu gyógyszerek évente 700 ezer emberéletet követelnek, a hamisított divatcikkek megvételével a terrorizmust és a mafiát támogatjuk, és így tovább, majd a végén, amikor az álhírekhez érnek, azt írják, annak csak egy áldozata van: a demokrácia.

Forrás: AdAge

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az M1-esen, az országhatárnál tettek ki tájékoztató táblákat a horrorkaravánok sofőreinek.

Az Extreme Digital egy rakás szendvicssütőt is kipörgetett a Videó Infó 1 segítségével.

Nem lenne jó, ha ezek útjába állna az orrdugulás – üzeni a Rhinospray új kampánya.

Hamarosan már nemcsak a Telenor MyTV-sek nézhetik a RTL Magyarország prémiumplatformját.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés