hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha versenyképesség, akkor Milton Friedman Egyetem

2019. május 10-én tartja éves Versenyképesség konferenciáját a Milton Friedman Egyetem. A tavalyi évhez hasonlóan az idei esemény középpontjában az innováció mellett az elektromobilitás, a digitális diplomácia és a versenyképesség kapcsolata áll. A konferenciát az az alapgondolat indította el, hogy a jövő generációjának olyan biztos igazodási pontokat és jövőképet nyújtson, amellyel egyben tudásközösséget is teremt.

hirdetés

A Milton Friedman Egyetem éves konferenciája arra az elképzelésre épült, hogy a jövő gazdasági fejlődését alapvetően befolyásolja az innováció és az oktatás szoros kapcsolata, valamint az állami, gazdasági és oktatási szektor sikeres együttműködése. Ezért a tavalyi évben az Állami Számvevőszék, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Magyar Közgazdasági Társaság védnökségével szervezett Versenyképesség 2018 konferencián egyaránt helyet kaptak a tudomány képviselői, valamint a gyakorlati tapasztalataikat megosztó állami, hatósági vezetők prezentációi is, akik mindannyian hangsúlyozták a digitalizáció jelentőségét a versenyképesség növelésében. A tavalyi rendezvény nyitó előadását a konferencia díszvendége, Varga Mihály kijelölt pénzügyminiszter tartotta, aki hangsúlyozta, mind a kis- és középvállalkozások által foglalkoztatottak képzésének, mind a szakképzésnek, mind pedig a felsőoktatásnak kiemelt szerepe van az ország versenyképességének javításában.

A tavalyi év után idén májusban is megrendezésre kerül az Egyetem éves konferenciája, a Versenyképesség 2019. Ezalkalommal a konferencia központi témája az Elektromobilitás, pénzügyi innováció és digitális diplomácia. Az eseményen Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter köszönti a résztvevőket, majd a nyitó előadást követően Dr. Szatmári Péter rektor és Kóbor György, a Magyar Villamos Művek elnök-vezérigazgatója aláírják a stratégiai megállapodást. A konferencia második szekciójában az Egyetem kiváló oktatói mellett Czeglédi Tamás, a Blockchaineum Group Kft. társalapítója, stratégiai igazgatója, valamint Pintér Róbert, az eNet kutatásvezetője elemzik az innovatív technológiákat és a versenyképesség szerepét a gazdaság, digitális diplomácia és az oktatás aspektusaiban.

A Versenyképesség 2019 konferencia védnökei a MVM Magyar Villamos Művek Zrt., a Gránit Bank Zrt. és az OTP Bank.

A Milton Friedman Egyetem és fenntartója, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) célja, hogy az intézmény meghatározó szerepet töltsön be a magyar felsőoktatásban. A Milton Friedman Egyetem is csatlakozott az egyházi fenntartású hazai egyetemek csoportjába, hasonlóan a Pázmány Péter Katolikus Egyetemhez (PPKE) és a Károli Gáspár Református Egyetemhez (KRE), ahol az egyházi fenntartó világi oktatási intézményt és képzéseket biztosít a hallgatók számára. A kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező fenntartó előrehaladott tárgyalásokat folytat amerikai társintézményével, melynek eredményeképpen a következő években közös képzést tervez indítani a tengerentúli partner-egyetemmel. A Milton küldetése, hogy a hallgatói létszám növelésével párhuzamosan az itt végzett fiatalok piaci értékét is emelje, a minőségi, gyakorlatorientált oktatás és az értékes diploma révén.

A konferencia programja és a regisztrációs felület ide kattintva érhető el.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Meghívásos tenderen végül a Next9-t választották.

A nemrég önálló sales house-zá alakuló cég a Toprum Barba hívta partnereit. Képgalériával mutatjuk meg, hogy sikerült az este.

A márka új termékeit fiatal művészek értelmezték újra. A nonfiguratív snackdarabkák értelmezésére pedig nyereményjátékot is indított a Cheetos.

A márka kompakt autóval bővíti a portfólióját, amihez a Café és a White Rabbit készítettek bevezető kampányt. A koncepció az „elsőség” volt.

Azzal, hogy a brazil kozmetikai cég egyesül az Avonnal, a világ negyedik legnagyobb teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalatcsoportját hozza létre.

hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés