hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha többre vágysz, mint egy sablonos rendezvényhelyszín

Konferencia, előadás, céges vacsora, vagy épp esküvő egy üvegtetős hófehér oszlopos mediterrán teremben? Helyszínbejárás virtuális valóság szemüveggel kiegészítve? 3D-ben modellezett terem elrendezés, ahogyan elképzelted? Igen, ezek töltik ki a Symbol Budapest „hétköznapjait”. (X)

hirdetés

A HELYSZÍN:

Nagy valószínűséggel nehezen találhatnánk még egy, 80 képzőművész által felújított, több, mint 200 éves műemlékké nyilvánított, 8 különböző stílusú teremmel rendelkező rendezvényhelyszínt az országban, így nem vitás, hogy valóban egyedülálló környezet fogadja az ide érkező vendégeket. Manapság, ha nagyobb létszámú előadásokról, esküvőkről, vagy céges rendezvényekről esik szó, a legtöbb embernek szállodák, éttermek kissé sablonos, “lelketlen” rendezvénytermei jutnak eszébe, amiket nem kevés idő és pénz barátságosabbá varázsolni… de nem a Symbolban! Itt a műalkotásként létrehozott szerethető részleteknek, a termek egyéniségeinek, és a beépített technikának köszönhetően szinte minden adott. De lássuk a tényeket, az alábbi videó jól mutatja miben különbözik a Symbol a megszokott konferencia helyszínektől:

NEM HÉTKÖZNAPI HELYSZÍNBEJÁRÁS:

A 360 fokos technológia nem új keletű fogalom a Symbolban. A több éve működő virtuális túrát a rendezvényszervezők rendszerint alkalmazzák, ha az ügyfél nem tudja személyesen megtekinteni a helyszínt.  Azonban a helyszínbejárások során nem csupán a hely varázsa hat a megrendelőkre, a virtuális valóság segítségével saját szemükkel láthatják, milyen lehet a közönség soraiban ülni a tervezett konferencia pódiumbeszélgetésén, vagy épp mit lát majd a menyasszony a főasztaltól, hogyan néz ki a terem esküvői dekorációval, násznéppel, mintha csak előre ugranánk az időben.

Már a helyszínbejárás során megelevenedik a megálmodott rendezvény.

3D TERVEZÉS A MEGRENDELŐ ELKÉPZELÉSE SZERINT:                       

Egyedi elrendezést szeretnél, de nem tudod hogyan mutatna a valóságban, pláne az adott helyszínen? Befér-e a tervezett installáció, hogyan mutatna a vendégtérben? A megrendelők ezen kérdéseit is könnyen orvosolják a hely rendezvényszervezői, hiszen igény szerint háromdimenziós terv készül, amin bármilyen szögből megtekinthető az elképzelt elrendezés, és pontosan látszik mi hogyan fér el a teremben.

A Symbol Garden 3D-ben lemodellezett terve, táblaasztalos elrendezéssel

Ha mindez felkeltette az érdeklődésed, és egy igazán különleges helyszínen szeretnéd lenyűgözni rendezvényed vendégeit, legyen szó néhány fős workshopról, vagy egy 250 fős konferenciáról, akkor keresd fel a Symbol Budapest rendezvényszervező csapatát ide kattintva!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

Ha arra gyanakszol, hogy itt most valami újrahasznosítós dologról lesz szó, akkor jó helyen kapiskálsz.

Egy külön rendezvényszervezési feladatokra kiírt tender további 30 milliárddal dobja meg az éves keretet.

Újabb fejezethez ért a ketchupmárka és az énekes szerelmi története.

Most már az utazni vágyóknak sem kell a Startlapnál messzebb száguldaniuk az információs szupersztrádán.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés