hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha többre vágysz, mint egy sablonos rendezvényhelyszín

Konferencia, előadás, céges vacsora, vagy épp esküvő egy üvegtetős hófehér oszlopos mediterrán teremben? Helyszínbejárás virtuális valóság szemüveggel kiegészítve? 3D-ben modellezett terem elrendezés, ahogyan elképzelted? Igen, ezek töltik ki a Symbol Budapest „hétköznapjait”. (X)

hirdetés

A HELYSZÍN:

Nagy valószínűséggel nehezen találhatnánk még egy, 80 képzőművész által felújított, több, mint 200 éves műemlékké nyilvánított, 8 különböző stílusú teremmel rendelkező rendezvényhelyszínt az országban, így nem vitás, hogy valóban egyedülálló környezet fogadja az ide érkező vendégeket. Manapság, ha nagyobb létszámú előadásokról, esküvőkről, vagy céges rendezvényekről esik szó, a legtöbb embernek szállodák, éttermek kissé sablonos, “lelketlen” rendezvénytermei jutnak eszébe, amiket nem kevés idő és pénz barátságosabbá varázsolni… de nem a Symbolban! Itt a műalkotásként létrehozott szerethető részleteknek, a termek egyéniségeinek, és a beépített technikának köszönhetően szinte minden adott. De lássuk a tényeket, az alábbi videó jól mutatja miben különbözik a Symbol a megszokott konferencia helyszínektől:

NEM HÉTKÖZNAPI HELYSZÍNBEJÁRÁS:

A 360 fokos technológia nem új keletű fogalom a Symbolban. A több éve működő virtuális túrát a rendezvényszervezők rendszerint alkalmazzák, ha az ügyfél nem tudja személyesen megtekinteni a helyszínt.  Azonban a helyszínbejárások során nem csupán a hely varázsa hat a megrendelőkre, a virtuális valóság segítségével saját szemükkel láthatják, milyen lehet a közönség soraiban ülni a tervezett konferencia pódiumbeszélgetésén, vagy épp mit lát majd a menyasszony a főasztaltól, hogyan néz ki a terem esküvői dekorációval, násznéppel, mintha csak előre ugranánk az időben.

Már a helyszínbejárás során megelevenedik a megálmodott rendezvény.

3D TERVEZÉS A MEGRENDELŐ ELKÉPZELÉSE SZERINT:                       

Egyedi elrendezést szeretnél, de nem tudod hogyan mutatna a valóságban, pláne az adott helyszínen? Befér-e a tervezett installáció, hogyan mutatna a vendégtérben? A megrendelők ezen kérdéseit is könnyen orvosolják a hely rendezvényszervezői, hiszen igény szerint háromdimenziós terv készül, amin bármilyen szögből megtekinthető az elképzelt elrendezés, és pontosan látszik mi hogyan fér el a teremben.

A Symbol Garden 3D-ben lemodellezett terve, táblaasztalos elrendezéssel

Ha mindez felkeltette az érdeklődésed, és egy igazán különleges helyszínen szeretnéd lenyűgözni rendezvényed vendégeit, legyen szó néhány fős workshopról, vagy egy 250 fős konferenciáról, akkor keresd fel a Symbol Budapest rendezvényszervező csapatát ide kattintva!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Versenyhivatalhoz panaszok érkeztek arról, hogy a televíziós műsorszolgáltatók a nagyobb műsorterjesztőknek kedvezőbb árakat ajánlanak, mint a kisebbeknek.

A Magyar Public Relations Szövetség gyereknap apropóján járta körbe a gyerekinfluenszerekkel és az influenszerek gyerekeivel kapcsolatos jogi és etikai kérdéseket.

Az Oil! benzinkúthálózat online reklámfilmmel tiszteleg a félévszázados autómárka előtt.

Június 14-ig lehet leadni az ENSZ élelmezési programjához kapcsolódó briefre adott munkákat.

Az elmúlt években meggyilkolt hét afroamerikai áldozat kapcsán erős társadalmi üzenetet fogalmazott meg az étteremlánc.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés