hirdetés
hirdetés
hirdetés

György Zsombor és Gazda Albert lehetnek az új főszerkhelyettesek a Magyar Nemzetnél

Szerető Szabolcs és Tóth Szabolcs Töhötöm december végéig töltik be eddigi posztjukat a lapnál.

hirdetés

A Simicska Lajoshoz köthető médiatermékeknél történő vezetőváltásokról tegnap írtunk, a lényege ezeknek, hogy a Magyar Nemzet főszerkesztői posztját a Lánchíd Rádió ügyvezető-főszerkesztője, Schlecht Csaba foglalja el a lapnál hosszú évek óta dolgozó D. Horváth Gábor távozása után. Emellett Faragó Csaba tölti majd be a Nemzet Lap- és Könyvkiadó társ-ügyvezetői posztját a távozó Simicska Ádám helyett. Faragó a HírTV vezérigazgatója is lesz. Bővebben a kapcsolódó cikkben olvasható minderről.

A változásokat a kampányra való felkészülés indokolja több forrásunk szerint, és közvetetten ezt erősíti meg a hivatalos indoklás is, amely a HírTV, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió "hatékonyabb együttműködéséről" ír.

Schlecht Csaba kinevezésével az eddigi főszerkesztő-helyettesek, Szerető Szabolcs és Tóth Szabolcs Töhötöm lemondtak pozíciójukról, írta meg belső információkra hivatkozva a 444. Mindkét érintettel beszéltünk, Tóth egyáltalán nem kíván nyilatkozni, minthogy nincs rá felhatalmazása, ez szerinte a kiadóvezető és a főszerkesztő hatásköre. Ők viszont nem nyilatkoznak.

Szerető Szabolcs kicsivel beszédesebb volt, ő azt mondta, hogy valóban december 31-ig tölti be a főszerkesztő-helyettesi pozíciót, ám nem mondta, hogy azután elhagyná a lapot. Megvárja, mi lesz, de azt természetesnek tartja, hogy egy új főszerkesztővel mindig "megváltozik a műsor", és átrendeződés kezdődik. "Semmi olyat nem fogok tenni, ami ártana a Magyar Nemzetnek és közösségének" - mondta Szerető.

Belső szerkesztőségi információink alapján január 1-től Szerető és Tóth utódai Gazda Albert és György Zsombor lesznek, előbbi a nyomtatott lapnak lesz a főszerkesztő-helyettese, utóbbi az online-nak. Őket se értük el, pontosabban Györgyöt igen, de ő nem nyilatkozik. Gazda a Magyar Nemzet publicistája és a Vélemény rovat vezetője volt eddig, György az online szerkesztőséget vezette eddig is.

 

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Maszkot le! helyett most Maszkot fel! a jelszó.

Tisztújító közgyűlést tartott csütörtökön a helyi rádiókat tömörítő szervezet. A korábbi elnök, Hauk Zoltán a továbbiakban nem vesz részt a HEROE munkájában.

A zene mellett elektronikai eszközökről, és más pokulturális témákról is lesznek cikkek az oldalon.

A bútorgyártó Nagy-Britanniában és Írországban helyi ügynökségi partnere, a Mother segítségével készített ötletes közterületi kampányt.

Néhány hét alatt a fogadási forgalom 7 százalékát adta már az e-sport.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés