hirdetés
hirdetés
hirdetés

György Zsombor és Gazda Albert lehetnek az új főszerkhelyettesek a Magyar Nemzetnél

Szerető Szabolcs és Tóth Szabolcs Töhötöm december végéig töltik be eddigi posztjukat a lapnál.

hirdetés

A Simicska Lajoshoz köthető médiatermékeknél történő vezetőváltásokról tegnap írtunk, a lényege ezeknek, hogy a Magyar Nemzet főszerkesztői posztját a Lánchíd Rádió ügyvezető-főszerkesztője, Schlecht Csaba foglalja el a lapnál hosszú évek óta dolgozó D. Horváth Gábor távozása után. Emellett Faragó Csaba tölti majd be a Nemzet Lap- és Könyvkiadó társ-ügyvezetői posztját a távozó Simicska Ádám helyett. Faragó a HírTV vezérigazgatója is lesz. Bővebben a kapcsolódó cikkben olvasható minderről.

A változásokat a kampányra való felkészülés indokolja több forrásunk szerint, és közvetetten ezt erősíti meg a hivatalos indoklás is, amely a HírTV, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió "hatékonyabb együttműködéséről" ír.

Schlecht Csaba kinevezésével az eddigi főszerkesztő-helyettesek, Szerető Szabolcs és Tóth Szabolcs Töhötöm lemondtak pozíciójukról, írta meg belső információkra hivatkozva a 444. Mindkét érintettel beszéltünk, Tóth egyáltalán nem kíván nyilatkozni, minthogy nincs rá felhatalmazása, ez szerinte a kiadóvezető és a főszerkesztő hatásköre. Ők viszont nem nyilatkoznak.

Szerető Szabolcs kicsivel beszédesebb volt, ő azt mondta, hogy valóban december 31-ig tölti be a főszerkesztő-helyettesi pozíciót, ám nem mondta, hogy azután elhagyná a lapot. Megvárja, mi lesz, de azt természetesnek tartja, hogy egy új főszerkesztővel mindig "megváltozik a műsor", és átrendeződés kezdődik. "Semmi olyat nem fogok tenni, ami ártana a Magyar Nemzetnek és közösségének" - mondta Szerető.

Belső szerkesztőségi információink alapján január 1-től Szerető és Tóth utódai Gazda Albert és György Zsombor lesznek, előbbi a nyomtatott lapnak lesz a főszerkesztő-helyettese, utóbbi az online-nak. Őket se értük el, pontosabban Györgyöt igen, de ő nem nyilatkozik. Gazda a Magyar Nemzet publicistája és a Vélemény rovat vezetője volt eddig, György az online szerkesztőséget vezette eddig is.

 

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Versenyhivatalhoz panaszok érkeztek arról, hogy a televíziós műsorszolgáltatók a nagyobb műsorterjesztőknek kedvezőbb árakat ajánlanak, mint a kisebbeknek.

A Magyar Public Relations Szövetség gyereknap apropóján járta körbe a gyerekinfluenszerekkel és az influenszerek gyerekeivel kapcsolatos jogi és etikai kérdéseket.

Az Oil! benzinkúthálózat online reklámfilmmel tiszteleg a félévszázados autómárka előtt.

Június 14-ig lehet leadni az ENSZ élelmezési programjához kapcsolódó briefre adott munkákat.

Az elmúlt években meggyilkolt hét afroamerikai áldozat kapcsán erős társadalmi üzenetet fogalmazott meg az étteremlánc.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés