hirdetés
hirdetés
hirdetés

György Zsombor és Gazda Albert lehetnek az új főszerkhelyettesek a Magyar Nemzetnél

Szerető Szabolcs és Tóth Szabolcs Töhötöm december végéig töltik be eddigi posztjukat a lapnál.

hirdetés

A Simicska Lajoshoz köthető médiatermékeknél történő vezetőváltásokról tegnap írtunk, a lényege ezeknek, hogy a Magyar Nemzet főszerkesztői posztját a Lánchíd Rádió ügyvezető-főszerkesztője, Schlecht Csaba foglalja el a lapnál hosszú évek óta dolgozó D. Horváth Gábor távozása után. Emellett Faragó Csaba tölti majd be a Nemzet Lap- és Könyvkiadó társ-ügyvezetői posztját a távozó Simicska Ádám helyett. Faragó a HírTV vezérigazgatója is lesz. Bővebben a kapcsolódó cikkben olvasható minderről.

A változásokat a kampányra való felkészülés indokolja több forrásunk szerint, és közvetetten ezt erősíti meg a hivatalos indoklás is, amely a HírTV, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió "hatékonyabb együttműködéséről" ír.

Schlecht Csaba kinevezésével az eddigi főszerkesztő-helyettesek, Szerető Szabolcs és Tóth Szabolcs Töhötöm lemondtak pozíciójukról, írta meg belső információkra hivatkozva a 444. Mindkét érintettel beszéltünk, Tóth egyáltalán nem kíván nyilatkozni, minthogy nincs rá felhatalmazása, ez szerinte a kiadóvezető és a főszerkesztő hatásköre. Ők viszont nem nyilatkoznak.

Szerető Szabolcs kicsivel beszédesebb volt, ő azt mondta, hogy valóban december 31-ig tölti be a főszerkesztő-helyettesi pozíciót, ám nem mondta, hogy azután elhagyná a lapot. Megvárja, mi lesz, de azt természetesnek tartja, hogy egy új főszerkesztővel mindig "megváltozik a műsor", és átrendeződés kezdődik. "Semmi olyat nem fogok tenni, ami ártana a Magyar Nemzetnek és közösségének" - mondta Szerető.

Belső szerkesztőségi információink alapján január 1-től Szerető és Tóth utódai Gazda Albert és György Zsombor lesznek, előbbi a nyomtatott lapnak lesz a főszerkesztő-helyettese, utóbbi az online-nak. Őket se értük el, pontosabban Györgyöt igen, de ő nem nyilatkozik. Gazda a Magyar Nemzet publicistája és a Vélemény rovat vezetője volt eddig, György az online szerkesztőséget vezette eddig is.

 

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

Megérkezett a brit áruházlánc ünnepi kisfilmje, ami idén azért is különösen izgalmas, mert Magyarországon forogott, és a stábban számos hazai szakember dolgozott.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés